Şehitler uğurlandı

Şehit Piyade Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın ile Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Kızıltaş’ın Türk bayrağına sarılı naaşları, Levent’teki Afet Yolal Camii’ne getirildi. 


Şehit Binbaşı Murat Özyalçın ve Onbaşı Cihan Kızıltaş için Cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Daha sonra Onur Kıtası tarafından omuzlara alınan şehit cenazeleri top arabasına konuldu. 


Top arabasının arkasında Murat Özyalçın’ın eşi Serap, babası Nurettin, annesi Hayriye ile çocukları Özge, Ezgi ve Utku ile Cihan Kızıltaş’ın babası Orhan ve annesi Havva Kızıltaş ile dire aile fertleri, kol kola girerek kortej oluştururken, arkalarında da protokoldekiler yerlerini aldı. 


Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın ile Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Kızıltaş’ın naaşları bir süre kortej eşliğinde top arabasında taşındı. 


Buradaki yürüyüşün ardından şehit cenazeleri Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verildi. 


Cenaze töreninin yapıldığı caminin bahçesine protokol üyeleri, şehit yakınları ve gazeteciler dışındakiler alınmazken, cenaze namazına cami içerisinden katılmak isteyenler iki güvenlik kontrol noktasından arandıktan sonra içeriye alındı.

1044140cookie-checkŞehitler uğurlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.