Açık Gazete Yılsonu Gecesi 12 Aralık’ta

Gecede Prof. Dr. Erol Parlak, Onur Çabuk, Anıl Duman, Dursun Can Çakın ve Bülent Demirci sahne alacak. Neslihan Çakır’ın sunuculuğunu üsleneceği gecede ayrıca Kıbrıs kökenli sanatçı Osman Balıkçıoğlu da skeçleriyle geceye renk katacak.

“12 ARALIK’TA KİMSEYE SÖZ VERMEYİNİZ”

Açık Gazete Editörü Faruk Eskioğlu, “Açık Gazete’nin gelenekselleşen gecesi 12 Aralık saat 19’da. Yazarlarımız, okurlarımız, reklam veren iş ortaklarımız, Açık Gazete destekçileri ve meslektaşlarımızla birlikte felekten bir gün çalacağız… 12 Aralık akşamı yalnızca eğlenmek için biraraya geleceğiz ve doyasıya da eğleneceğiz… Açık Gazete geceleri aynı zamanda çok eski arkadaşların yılda bir kez de olsa görüştükleri bir etkinlik. Katılımcıların medya üyeleriyle tanıştıkları bir gece…” dedi.

Eskioğlu: 12 Aralıkta yalnızca eğlenelim…

Eskioğlu, bu yıl Açık Gazete’nin 11’nci kuruluş yılı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Açık Gazete Türkiye ve KKTC dışında Türkçe yayın yapan en büyük bağımsız internet gazetelerinden. Açık Gazete’nin ‘bağımsız’ kimliği ile 11 yıldır unadına ayakta. Londra’da yaşayan gazeteciler, Türkiye’de ulusal basına çalışarak yaşamlarını sürdürüyordu. Ne yazık ki Türkiye’de medyanın yurtdışı haberleri ve yurtdışının nabzını tutan gazetecilere ihtiyacı kalmadı. Biz Londra’da profesyonel gazeteci olarak arkası olmayan son kuşağız sanırım. İnternet ve toplum gazetelerine, toplum sahip çıktığı süreçte ‘bağımsız’ haber alma şansı ve toplum içi iletişim de sürecektir.”

Prof. Dr. Erol Parlak Açık Gazete Gecesi’nde…

Açık Gazete’ye destek amacıyla sahneye çıkacak sanatçıların toplumun birer değerleri olduğunu belirten Eskioğlu şunları söyledi:

“İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Parlak, İTÜ-Kings College arasındaki İngiltere’de yaşayan Türkiyelilerin kültürel ve sanatsal durumlarının tesbiti ve yapılması gerekenler” üzerine 9 aylık sürecek bir alan araştırma projesi kapsamında Londra’da bulunuyor. Sanatçı ve akademisyen olarak yaklaşık 25 yıldır ulusal ve uluslararası alanda bir çok projede yer alan Prof. Dr. Parlak onur konuğumuz olarak gecemizde yer alacak. Genç sanatçılarımız Onur Çabuk, Anıl Duman, Dursun Can Çakın ve Bülent Demirci ile Kıbrıslı sanatçı Osman Balıkçıoğlu da bizimle olacak.

Başarılı medyacı, korist ve sunucu Neslihan Çakır Açık Gazete Gecesi’nde

On parmağında on hüner olan meslektaşımız Neslihan Çakırsunuculuğu, Mehmet Sümbül arkadaşımız da organizasyonda orkestra şefliğini üslendi. Geceye katkı sunan sanatçılara, dostlarıma, Tulip Holidays ve Antepliler’e de özel teşekkürlerimi sunuyorum.”

GENİŞ VE FERAH MEKANDA

Eskioğlu, Açık Gazete gecelerinin bellekte kaldığını vurgulayarak, “Bu yıl gecenin yapılacağı salon Kuzey Londra Toplum Merkezi 300 konukluk ve oldukca da ferah bir mekan. Geniş bir sahnesi bulunuyor. 12 Aralık’ta kimseye söz vermeyiniz” dedi.

Tottenham’da “22 Moorfield Road, N17 6PY” adresindeki Kuzey Londra Toplum Merkezi’nde 12 Aralık Cumartesi saat 19’de başlayacak geceye katılım payının yemek ve sınırsız meşrubat 25 sterlin olduğunu ve alkollü içkinin salonda satın alınabileceğini belirtildi.

AYRINTILI BİLGİ: 07904 917 223
K. LONDRA TOPLUM MERKEZİ: 22 Moorfield Road, N17 6PY

855600cookie-checkAçık Gazete Yılsonu Gecesi 12 Aralık’ta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.