AnadoluJet, Ankara’ya direk uçacak

Ankara’dan 10.15’de kalkan aktarmasız ilk uçak, yerel saatle 12.40’da Londra’nın kuzeyindeki Stansted Havalimanı’na indi. ”Anamur” isimli Boeing 737 tipi uçakta bulunan 115 yolcuyu THY Londra Müdürü Necdet Şark, THY İngiltere Halkla İlişkiler Danışmanı Füsun İlkay ve THY görevlileri güllerle karşıladı.

THY Londra Müdürü Şark, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankara’dan Londra’ya direkt uçuşun heyecanını yaşadıklarını belirterek, ”Haftada 3 gün uçuşlarımız var. İlerleyen zamanlarda sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu sefer konurken yolcuların talepleri göz önünde bulunduruldu. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin doğusuna ve KKTC’ye gitmek isteyenlerin bu seferlerle daha kısa süre yolculuk yapacaklarını kaydeden Şark, 27 Marttan itibaren Londra’dan Türkiye’ye haftada 38 uçuş düzenleyeceklerini bildirdi.

Şark, bugün Londra-Ankara arasındaki karşılıklı uçuşta yüzde 83’lük bir doluluk oranı yakaladıklarını ifade ederek, ”Bu rakam ilk uçuş için oldukça iyi. Önümüzdeki dönemde yüzde 100’lük oranlarla uçacağımıza inanıyorum” dedi.

ANKARA’YA GİDEN 3 YOLCUYA ÜCRETSİZ BİLET

Aynı uçakla Londra’dan Ankara’ya giden yolculara çeşitli sürprizler hazırlayan THY Londra Müdürlüğü, 3 yolcuya uçak bileti hediye etti.

Bilet hediye edilen yolcular, THY yetkililerine teşekkür etti ve Ankara’ya konulan yeni seferden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Check-in işlemleri sırasında yolculara lokum ikram edilirken, bazı yolculara da AnadoluJet’e ait uçak maketi hediye edildi.

HAFTADA 3 GÜN SEFER

AnadoluJet’in Amsterdam, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Kıbrıs, Kopenhag, Köln, Moskova, Stokholm, Şam, Tahran, Viyana uçuşlarından sonra Londra seferleriyle Ankara aktarmalı olarak 36 noktaya uçuş gerçekleştireceği belirtildi.

Yaz döneminde artması planlanan AnadoluJet Londra uçuş tarifesine göre; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Ankara’dan 10.15’de kalkacak uçak saat yerel saatle 12.40’da Londra’ya varacak.

Yine haftanın aynı günlerinde Londra’dan saat 14.00’de kalkacak uçak, saat 20.00’de Ankara’da olacak.

835930cookie-checkAnadoluJet, Ankara’ya direk uçacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.