Aziz Yıldırım’a 1 ay hak mahrumiyeti

Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde ve FB TV’de yayınlanan ”Voleybola yakışmıyor” başlıklı haber nedeniyle Voleybol Federasyonu Ceza Kurulu tarafından 1 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

TVF Ceza Kurulu, geride kalan sezon Arkasspor ile Fenerbahçe arasında yapılan play-off yarı final ilk maçıyla ilgili maçın hakemleri ve top toplayıcılarına yönelik suçlamaların bulunduğu haber nedeniyle, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, dönemin Şube Sorumlusu Hakan Dinçay ve dönemin genel sekreteri Vedat Olcay’a 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurulun, daha önce 2 kez kulüp yönetimine yazı gönderdiği ve haberin sorumlularıyla ilgili bilgi istediği, ancak kulüpten bu konuda olumsuz yanıt alındığı öğrenildi.

Bunun üzerine TVF Ceza Kurulu’nun, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) aracılığıyla İl Spor Güvenlik Kurulu’na gerekli başvuruyu yaptığı, ayrıca ”Sporda Şiddetin Düzenlenmesi ve Önlenmesi Yasası”nın 5149 sayılı kanunun 2, 15 ve 16. maddeleri ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 3984 sayılı kanunun 33. maddesi gereği işlem yapılması için harekete geçtiği kaydedildi.

724810cookie-checkAziz Yıldırım’a 1 ay hak mahrumiyeti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.