‘Barış Üzerine’ karikatürler Kadıköy’de…

Özkan, ‘Barış Üzerine’ sergisinde barışı anlatan 30 karikatürün yer alacağını söyledi.

Özkan sergi hakkında şunları söyledi:

“Bu sergimde 30 adet karikatür barış üzerine olacaktır. A3 boyutunda renkli olarak baskı şeklinde çoğaltılmıştır. bu sergi için özel olarak üretilmiştir. Sergi sırasında karikatürler orjinal olmayıp baskı olduğu içinde satılıktır. Her bir baskı altında benim ve satın alanın ismi yazılarak satın alan kişiye sergi sonunda adresine ister posta, isterse kişi kendisi gelerek eseri teslim alabilecektir. Her eser bir kez çoğaltıldığı için ikinci bir baskısı olmayacaktır.”

“Karikatürler savaşların olduğu geçen yüzyıl içinde ve günümzdeki savaşlara karşı üretilmiş ve emperyalist savaşlar hemen durdurulsun! sloganını içinde barındırmaktadır” diyen Özkan şöyle devam etti:

“Yaşam çok kültürlü ve birarada yaşandın mı daha güzel olur alt mantığı işlenmiştir konu olarak… Karikatür sergisi afişini genç bir grafiker arkadaşım yapmıştır, bu arada ona açık teşekkür ediyorum! Ellerine ve beynine sağlık aysel aydoğar! Karikatürler karamizah tarzıda, grafik tekniği ile hazırlanmıştır. yani gelip ağız dolusu gülebileceğiniz malesef karikatürüm yok! Karikatürden hoşlanan tüm karikatür dostları sergiye davetlidir. Bu sergi davetiyesi okuyan her karikatür dostu içindir. İletimi dostlarınız ile paylaşıp, daha çok karikatür dostunu sergi yerimde buluşabilirsem sevinirim. Tüm dostlar ve onların dostları davetlidir. 8 – 14 eylül 2006 tarihleri arasında kadıköy belediye başkanlığı (İstanbul) binasının giriş katında sergi salonunda buluşmak umuduyla…”

1134970cookie-check‘Barış Üzerine’ karikatürler Kadıköy’de…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.