‘Bölücülük yapanlara’ sert çıkış

Erdoğan, Siirt’te Güres caddesinde 9 okul, 3 yurt ve 2 hastanenin de aralarında bulunduğu toplam 21 tesisin toplu açılışını yaptı. 


Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada,politikalarını çatışma noktalarının üzerine kurmak isteyenlerin döneminin artık kapandığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 


”Milletin kardeşliğini, huzurunu, güven ve istikrarını bozmak isteyenlerin, bölücülük, bozgunculuk yapanların artık siyaset sahnesinde yeri yoktur, olmamalıdır. Biz, kaderini birbirine bağlamış, idealleri bir ve beraber olan bir milletiz. Bu birlik tablosunu bozmaya hiç kimse muktedir olamaz. Hepimizin tek tek kaderi, çocuklarımızın yarınları Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine bağlıdır. Geçmişin ihmalleri, suiistimalleri artık geleceğimizi karartmayacaktır. Siirt’in kaderi Edirne’ye, Bitlis’in kaderi Muğla’ya, Diyarbakır’ın kaderi Trabzon’a, İstanbul’a sımsıkı bağlıdır. Bunu böyle biliniz. Bu ülkenin bütün evlatları bizim evlatlarımızdır. Bütün çabamız çocuklarımıza huzurlu ve müreffeh bir Türkiye bırakmak içindir. Farklılıklarımızı zenginlik bilerek hepimiz bayrağımıza, vatanımıza, istiklalimize sonuna kadar sahip çıkacağız.”
 

1033580cookie-check‘Bölücülük yapanlara’ sert çıkış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.