Bombacı, ölüme tatile gider gibi gitmiş

Londra’da geçen hafta düzenlenen saldırıları soruşturan İngiliz polisi, saldırganlardan biri olduğuna inandığı bir kişinin fotoğrafını yayımladı.


Londra Terörle Mücadele Şubesi Başkanı Peter Clarke, 18 yaşındaki Hasib Hüseyin’in, Tavistock Meydanı’nda bir otobüsün üst katında meydana gelen patlamada öldüğünü düşündüklerini söyledi.


Ancak Clarke, Hasib Hüseyin’in faaliyetleri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduklarını belirtti. Patlamalar öncesi Hasib Hüseyin’i görenlerden, polisle temasa geçmeleri isteniyor.


KURBAN SAYISI 54 OLDU


İngiliz polisi, Tavistock Meydanı’nda 30 numaralı çift katlı otobüste meydana gelen patlamada yaralananlardan birinin, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı.


Saldırıları planlayan ve finanse eden kişilerin bulunmasının aylar sürebileceği uyarısında bulundu. Uyarı, terörle mücadele birimlerinin Jamaika doğumlu İngiltere vatandaşı olduğu belirtilen ve dördüncü zanlı olduğundan şüphelenilen kişi hakkında daha fazla bilgi toplamaya çalıştıkları sırada geldi.


Londra’nın kuzeyinde bulunan Aylesbury’de, bu kişinin yaşadığı sanılan evdeki ayrıntılı adli tıp incelemelerine devam ediliyor.

782340cookie-checkBombacı, ölüme tatile gider gibi gitmiş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.