BTKD, eğitim kermesine katkı bekliyor

Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile gerçekleşecek olan kermese katılan konuklar Türk müziği eşliğinde Türk yemekleri yiyerek, Türkiye’de yapılmış hediyelik eşyalarla bezenmiş salonu gezip alışverişin tadını çıkaracaklar.

Britanya Türk Kadınları Derneği (BTKD) tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi. “Yurt dışında yaşayan çocuklarımızın en büyük sorunlarından biri anadilini ve öz kültürünü yeterince öğrenememesidir. Bu amaçla faaliyet gösteren hafta sonu okullarımızın desteklenmesine çok önem veriyoruz. Etkinlikten elde edeceğimiz geliri maddi olarak zor durumda olan üç hafta sonu okuluna paylaştıracağız. Kermesimiz halka açıktır. Hem güzel bir gün geçirmek hem de eğitime katkıda bulunmak istiyorsanız, ailenizi ve özellikle de yabancı dostlarınızı alın; geleneksel yardım kermesimize katılın”.

BTKD Geleneksel Yardım Kermesi 5 Aralık 2010, Pazar günü, saat 13.00- 17.00 arasında, Soutghgate Asda’nın yanında yer alan St Andrew’s Church Hall’da (297 Chase Side, London N14 5PP) gerçekleşecek. Kermeste Türk işi süs ve hediyelik eşyalar, tekstil ve ev aksesuarları, tanınmış markalardan erkek ve kadın giyim eşyaları, takı ve imitasyon ziynet eşyaları, kitap ve CD’ler, Türk yemekleri ve tatlıları satışa sunulacak. Kermesin tüm gelirinin bağışlanacağı Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu, Hornsey Atatürk Okulu ve Southgate Türk Okulu öğrencileri konuklara birer gösteri sunacak. Kermesi desteklemek ya da daha fazla bilgi almak isteyenler 07788908803’u arayabilirler.
Eğitim kermesine katkıda

835140cookie-checkBTKD, eğitim kermesine katkı bekliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.