Üç büyükler formadan kazanıyor

Üç büyüklerin lisanslı ürünlerinin satıldığı kuruluşlardan alınan bilgiye göre, yeni sezonun başladığı bu dönemde mağazalarda en fazla satışı yapılan ürün formalar. Mağazalarda, Beşiktaş’ın forması 85 liradan, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın formaları ise 89 liradan satılıyor.

Kartal Yuvası’nda son üç aylık satışlar geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında tüm ürünlerin satışında yüzde 400 civarında bir artış meydana geldi.

Beşiktaş Sportif A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Altunlu, bu artıştaki en büyük etkenlerin, Kartal Yuvası mağazalarının artması ve Beşiktaş’ın geçen yılki şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Altunlu, geçen sezon şampiyonluklarını ilan ettikleri gece ”Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim” sloganı etrafında şekillendirdikleri atkı, bayrak, anahtarlık, şapka, şampiyonluk CD’si ve tişörtler sayesinde Kartal Yuvası mağazalarının satış hacminin arttığını belirtti.

‘ARMA FORMA’ SATIŞI YÜZDE 50’LERE ULAŞTI

Fenerium Genel Koordinatörü Aydın Kirman da Fenerium mağazalarında son üç ayda yaklaşık olarak 450 bin adet ürün satıldığını bildirdi.

Kirman, yaz döneminde toplam 168 farklı modelden oluşan ”2009 Fenerium Yaz Koleksiyonu” dahilindeki tişört, şort, deniz şortu, kapri, sweat şort, eşofman gibi yeni ürünlerin taraftarlara sunulmasının satışlarına ciddi bir hareketlilik getirdiğini belirterek, bu koleksiyona ilave olarak temmuz ayında raflarda yerini alan yeni sezon A takım antrenman ve kamp ürünlerinde de yüksek bir satış performansı yakaladıklarını söyledi.

Fenerium mağazalarında bulunan ürünler arasında en fazla satışın formalarda yaşandığını anlatan Kirman, satış rakamlarına bakıldığında da üç model içerisinde ”Arma Forma”nın diğerlerine göre çok daha fazla satıldığını belirtti.

Arma Forma’nın, forma satışları içerisindeki payının yüzde 50 seviyelerinde olduğuna dikkati çeken Kirman, bunun, Fenerbahçe’nin yüzüncü yılında dahi görülmemiş bir performans olduğunu kaydetti.

FORMA YÜZDE 63’LÜK PAY ALDI

GS Store mağazaları, yaz sezonu ürünlerinin satışında geçen seneye oranla yaklaşık yüzde 20’lik artış oldu.

GS Store’larda en fazla tüketilen ürün olan formaların 89 liraya satıldığını belirten yetkililer, mağazalarda temmuz ayının son 4 gününde yeni formaların geçen yılın aynı dönemine göre üç katı fazla satış rakamına ulaştığını ifade etti.

Yetkililer, bu yıl satışa sunulan üç yeni forma arasında mor renkli ”2288” formasının taraftarlar arasında en yoğun ilgiyi gören forma olduğunu vurgulayarak, mor formanın 18 Ağustos tarihi itibariyle toplam forma satışları içerisinde yüzde 63’lük satış payına sahip olduğunu kaydetti.

725520cookie-checkÜç büyükler formadan kazanıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.