CHP İNGİLTERE’DE SAHAYA İNİYOR

Türkiye’deki yerel seçimlerde büyük bir başarı sağlayan CHP, İngiltere’de de sahaya iniyor. Çok sayıda CHP milletvekili ve yöneticisi önümüzdeki dönemde İngiltere’deki toplumla buluşacak.

 CHP İngiltere Birlik Başkanlığı’nın organize ettiği “CHP Halkla Buluşuyor” etkinliklerinin ilki bu hafta sonu gerçekleşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Nazlı Akyüz bu hafta sonu Londra’da olacak.

CHP’liler, 28 Nisan saat 11.00’de Alxas Community Centre’de halka açık ve ücretsiz kahvaltı etkinliğinde toplumla buluşacak.

Mehmet Şar

 CHP İngiltere Birlik Başkanı Mehmet Şar, toplantıda İngiltere’deki toplumun CHP hakkında görüşlerini, taleplerini ve değerlendirmelerini dinlemek istediklerini belirtti. Şar, milletvekillerinin Londra’daki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edecekleri bilgisini verdi.

 BAŞARI SORUMLULUĞUMUZU ARTIRDI

Türkiye’de CHP’nin yerel seçimlerde büyük bir başarı kazandığına dikkat çeken Şar, “Bu başarı burada bizim sorumluluklarımızı daha da artırdı” dedi.

Şar şöyle devam etti:

“Bu seçim, Türkiye’deki büyük değişimin ilk ayağıdır. Halkımızın değişim talebini karşılayabilmemiz için her yerde örgütlenmemizi tamamlamamız ve güçlendirmemiz gerekiyor. Türkiye’de olduğu gibi İngiltere’de de toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya geleceğiz ve onların sözcüsü, temsilcisi olacağız. İngiltere’de yaşayan tüm toplumumuzu CHP’ye üye olmaya ve büyük değişimde söz sahibi olmaya davet ediyorum.”

 

2772440cookie-checkCHP İNGİLTERE’DE SAHAYA İNİYOR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.