Ersan and Co Haringey’de açıldı

Salı akşamı saat 17.00-22.00 arası düzenlenen resepsiyona, milletvekilleri, bölge emniyet sorumluları, STK temsilcileri ve çok sayıda Türkçe ve Kürtçe konuşan toplum üyesi katıldı.

Açılış töreni Ersan & Co‘nun yeni mekanı, ‘Ground Floor, The Coliseum, 11 Salisbury Promenade, Green Lanes, London, N8 0RX’ adresinde yapıldı.

Av. Ersan, Haringey’de olmaktan memnun olduğunu belirterek kendisine verilen desteğe teşekkür etti.
Açılış konuşması yapan Mustafa Yalçıner, Ersan’ı Türkiye’den de tanıdığını ve kendisinin yanında olmayı sürdüreceğini belirtti.

İşçi Partisi Enfield Milletvekili Andy Love, Ersan’ı Enfield’de de şube açmaya çağırırken, Green Lanes Esnaf Derneği Başkanı Şevki Mehmet de, Ersan’ı ‘avcı’ diye tanımlayarak, “Ersan, tuttuğunu koparan bir avukattır. Green Lanes’e zenginlik katması sevindirici. En güzel semt Haringey, en güzel cadde Green Lanes” dedi.

Geç saate kadar süren kutlamada Serpil Ersan canlı müziğe “Odam kireç tutmuyor” türküsüyle eşlik etti ve genç avukatlar da halay çekerek eğlenceye katıldı…

ERSAN & CO HIZLI BÜYÜYEN BİR ŞİRKET

Ersan & Co, uzman 25 kişilik deneyimli kadrosuyla, başta kaza davaları olmak üzere göçmenlik, aile hukuku gibi birçok alanda hizmet veriyor. Av. Serpil Ersan, müvekkillerine özelikle kaza davaları alanında, hızlı, eksiksiz ve güvenilir hizmet anlayışıyla Londra’da büyük bir fark yarattıklarını söyledi.

Ersan & Co’da çalışan elamanların yeterli birikim ve donanıma sahip olduklarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Ersan, “Bugüne kadar bize ulaşamayan vatandaşlarımıza şu mesajımı iletmek istiyorum; Hızla büyüyen ve azimle başarılara koşan firmamızda sizler için de çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Halkla ve sivil toplum örgütleriyle iç içe olan bir hukuk firması olmalarına rağmen, zaman zaman adres konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Ersan, “Reklamlarımızla ve yayınlarımızla hemen her zaman Haringey’de müvekkillerimizin karşısındayız. Bundan böyle de vatandaşlarımızın bizi karşılarında görebilecekleri bir adreste yani Haringey’in merkezindeyiz” dedi.

WEB SİTESİ: http://www.ersans.co.uk/

851990cookie-checkErsan and Co Haringey’de açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.