Ertuğrul Özkök: Linç ediliyorum

GAZETECİLER.com medyayı sallayan olayın tarafları ile konuştu. Ertuğrul Özkök ve Bahattin Yücel ile yaptığımız konuşmadan flaş notlar şöyle;

Ertuğrul Özkök, hakkında ortaya atılan iddialara çıldırmış durumda. Çok sinirli olan Özkök, Gazeteciler.com’a “Ben linç ediliyorum” dedi.

YARIN SİZE DE İFTİRA ATARLARSA

“Yarın size de böyle bir iftira atarlarsa ne yapacaksınız” diyerek medyadaki amansız saldırıya kızgınlığını dile getiren Özkök, “Ben attığım manşetlerin arkasındayım. Yanlış ve kasıtlı bir manşet de atmadım. Bugün beni linç edenler hakkında yarın üçüncü bir şahıs çıkıp böyle iftiralar atarsa ne olur? 5 yıl sonra da bu kez bugünler konuşulmasın” dedi.

28 Şubat’ta medyanın rolü sorgulanacaksa bütün gazetecilerin sorgulanması gerektiğini belirten Özkök, ailesinin hakkında çıkan haberler nedeniyle çok sarsıldığını anlattı.

O KADAR EMİNDİM Kİ…

Can Ataklı’nın iddiası karşısında açık istifa yayınlayan ve kaderini Bahattin Yücel’in ellerine bırakan Ertuğrul Özkök, bu konuda da “Ben kendimden eminim. O zaman da iddiaları Bahattin Yücel’in açtığı telefon ile öğrenmiştim. Böyle açık bir istifa yayınladım Bahattin Yücel’in ağzından çıkacak söze güveniyordum. Çünkü doğru buydu” dedi.

MUHTAR BİLE OLAMAZ HABERİ

28 Şubat döneminde bütün medyanın günahının kendi üzerine ihale edildiğine dikkat çeken Ertuğrul Özkök, “Muhtar bile olamaz” haberini hatırlattı ve “O haber bizde küçük bir haber olarak çıktı. Manşet bile değildi. Bunu söyleyenlerde hukukçulardı. Üstelik o haber sayesinde Erdoğan’ın önünü açan yasal düzenleme yapıldı” dedi.

1333910cookie-checkErtuğrul Özkök: Linç ediliyorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.