Gül, görüşmelerine hız verdi

Cumhurbaşkanı adayı kayseri Milletvekili Abdullah Gül, bugün DTP Genel Merkezi’nde DTP’lilerle görüştü. Gül’ü, DTP Genel Merkezi’ne gelişinde DTP Genel Başkanvekili Nurettin Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Selma Irmak ve DTP Meclis Grubu Başkanı ve Mardin milletvekili Ahmet Türk kapıda karşıladı. 


Gül ile birlikte Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya’da DTP Genel Merkezi’ne geldi. 


YARIN TÜSİAD’I ZİYARET EDECEK 
 
Cumhurbaşkanı adayı ve Kayseri Milletvekili Abdullah Gül’ün, yarın Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin (TÜSİAD) Ankara Temsilciliği’ni ziyaret edeceği bildirildi. 


TÜSİAD’dan yapılan yazılı açıklamada, Gül’ün, sivil toplum örgütleriyle yürüttüğü temaslar çerçevesinde gerçekleştireceği ziyaretin yarın saat 11.00’de olacağı belirtildi. 


Abdullah Gül’ü, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın ağırlayacağı bildirilen açıklamada, toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

1046970cookie-checkGül, görüşmelerine hız verdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.