Kadın Platformu Temsilci’yi ziyaret etti

Platformun kurucusu ve proje sorumlusu Nilgün Yıldırım, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Mihrişah Safa ve event sorumlusu Emine Arslan’dan oluşan ekip, Kemal Köprülü ve eşi Sevhal Köprülü’ye, gurubun çalışmaları hakkında uzun uzun bilgi verdiler.

Kurulduğu günden bu yana her Cuma Londra Türk Radyosundan “Farkındayım” programıyla adını duyuran ve her biri kendi sahasında uluslararası veya ulusal isim sahibi kişileri konuk eden Platform, bu yıl da önce “Mutluluk” , ardından “ Resim ve Renklerle Terapi” kursuyla çalışmalarına devam ediyor.

Sevhal Köprülü, Platform’un Tottenham’daki Kitabevinde ikincisi başlayan resim kurslarına gelerek, hanımların çalışmalarını yerinde izlemiş. İlk resim kursu bitirme gününe de katılarak, hanımları yalnız bırakmamıştı.

Basından ve eşinden Kadın Platformuyla ilgili bilgileri öğrendiğini belirten KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü, çalışmaların topluma inanılmaz faydalar sağladığını belirterek, Platformu şahsen ve temsilcilik olarak desteklediklerini ifade etti. Topluma yakın ve onların istekleri doğrultusunda ihtiyaçlara cevap veren çalışmaların her zaman kalıcı olduğunu belirten Köprülü, ileriki tarihlerde Kadın Platformuna gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi ve çalışmalar nedeniyle hanımları kutladı.

Nilgün Yıldırım, platformun çalışmalarından geniş şekilde bahsederek, Sevhal Köprülü’nin kendilerini yalnız bırakmadığını, desteklerini almaktan onur ve sevinç duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

823910cookie-checkKadın Platformu Temsilci’yi ziyaret etti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.