KKTC temsilcisi Korhan’dan veda

5 yıl bir aydan beri KKTC Londra Temsilciliğini yürüten Namık Korhan, yarın (25 Ağustos Cuma) günü Kıbrıs’a dönecek. Korhan, merkezde Dışişleri Bakanlığı’nda görev yapacak. KKTC Hükümetinin bir yıldan beri yaptığı uygulamayla KKTC Londra Eştemsilcisi olarak, Namık Korhan’la birlikte aynı görevi yapan Yonca Şenyiğit de, bundan böyle tek temsilci olarak görevini sürdürecek.


KORHAN’DAN VEDA MESAJI


KKTC Londra eski Temsilcisi Namık Korhan, Londra Gazete aracılığıyla bir veda mesajı yayınladı.


Görev yaptığı süreçte, çoğunluğu iyi birçok anısı olduğunu söyleyen Namık Korhan, “Tüm Londra’da yeni arkadaşlıklar, unutmayacağım dostluklar edindim. Görev sürem boyunca gerek Kıbrıs’taki Türk halkının İngiltere’deki hakları, gerekse buradaki insanlarımızın Kıbrıs’taki ilişkileri ve sorunlarını çözmek için elimden geldiğini yapabildiğimi düşünüyorum” dedi.


Korhan, veda mesajında şunları söyledi:


“Bu 5 yıl, 30 yıllık memuriyet hayatımda unutamayacağım anları taşıyacak. Merkezdeki görevim nedeniyle geçirdıgim günleri, kurduğum dostlukları bir kenara atacak değilim. Yine Londra’daki Türk toplumuna elimden geleni yardımı yapmaya devam edeceğim. Londra’daki basınımıza da verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederim.”


FOTOĞRAF: Namık Korhan


AÇIK GAZETE: KKTC’nin başarılı temsilcisi Namık Korhan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Toplumun her kesimiyle iyi bir iletişim kuran başarılı temsilciye KKTC’deki yeni görevinde başarılarını sürdüreceğini biliyor ve yeni yaşamını kutluyoruz.


 

793850cookie-checkKKTC temsilcisi Korhan’dan veda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.