Lig TV’yi internetten izleyin

Superonline Fiber İnternet aboneleri, ”Superplay” servisi sayesinde Lig TV kanalında yayınlanan tüm maç ve programları internetten canlı olarak izleyebilecek.

Superonline Pazarlama ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Lig TV ile yaptıkları işbirliğiyle, internet teknolojileri ve internet tv alanında aboneleri için önemli bir servise imza attıklarını belirtti.

”Superplay”, internet üzerinden en popüler filmlerin ve Lig TV kanalında yayınlanan tüm maç ve programların canlı olarak izlenebileceği bir servis.

www.superonline.com adresinde kullanıma açılan, iki farklı üyelik tipinin olacağı serviste aylık aboneler 29,90 lira karşılığında Lig TV yayınını ve maçlarını izleyebilecek. İzle Öde modelinde ise derbi maçlar 48 liraya, diğer maçlar ise 12 liraya izlenebilecek.

Türkiye genelinde 4 bin kilometreden fazla fiber alt yapı kurulumu gerçekleştiren Superonline’ın, 2009 yılında yatırımını ikiye katlayarak, alt yapısını 8 bin kilometrenin üzerine çıkartacağı ifade edildi.

725280cookie-checkLig TV’yi internetten izleyin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.