London Business Guide 2005 hazır

London Business Guide’dan yapılan açıklama şöyle:

“London Business Guide © Organizasyonu’nun öncelikli amacı; iş dünyası ile ilgili konularda, bilgi, işgücü ve deneyimlerin paylaşılmasını sağlamaktır. Business danışmanlık hizmetleri vermekte olan organizasyon, e-business ve modern dünya iletişim-bilgi teknolojilerinin sunduğu imkanları kullanarak toplumumuza ait tüm girişimlerin kendi aralarında ve dünya iş çevreleri ile bir iş iletişim ağı kurmayı hedeflemektedir.

Turkish Business Directory UK 2005, Türkiye ve Kıbrıs kökenli toplumumuza ait mesleki bazda tasnif edilmiş şirket, kurum ve kuruluşların tanıtım bilgilerini içeren, sadece Londra değil, tüm Birleşik Krallık’ta iş hayatını ilgilendiren haberlere , her zaman ihtiyaç duyulabilecek güncel bilgilere, yer veren A4 boyutunda bir rehber katologtur. 

Bu katalogta UK’de başarılı olmuş iş adamlarından bazıları ile,  profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilmiş roportajlar da yer almaktadır.

Turkish Business Directory UK 2005,  Birleşik Krallık dışında Avrupa’nın dört ülkesinde, Almanya, Belçika, Hollanda ve Türkiye’de bazı ticaret ve sanayi odaları üyelerine, üniversite kütüphanelerine, bakanlıklara ve belirli kurum ve kuruluşlara ücretsiz olarak dağıtılacaktır.”

KAYITLAR SÜRÜYOR

Kataloğa kayıt olmak için zamanın geç olmadığını vurgulayan London Business Guide direktörü Abdullah Pehlivan, şöyle konuştu:

“Halen çok kısa bir süre Turkish Business Directory UK 2005  için reklam ve tanıtım kayıtlarımız devam etmektedir. Böyle profesyonel bir çalışmada yer almak, reklam vermek  isteyen kurum ve kuruluşların en kısa sürede bize ulaşmaları gerekmektedir. İlk kez yayınlanacak ve tamamı İngilizce olarak tasarlanan Turkish Business Directory UK 2005 için organizasyonumuz ücretsiz profesyonel reklam tasarım ve danışmanlık hizmetleri de vermektedir. Yıllık yayınlanacak olan Turkish Business Directory UK 2005  UK’deki toplumumuza ait iş hayatını en üst seviyede takdim edecek bir altyapı ile hazırlanmıştır. İçerisinde UK business hayatımıza ait akademik araştırma ve yayıların da yer aldığı katalogta yer almak kaçırılmayacak bir firsattır.”

Pehlivan, “London Business Guide© Org subat 2005 de yapacağı büyük  bir iş toplantısı ile Turkish Business Directory UK 2005 in  tanıtımını yapacak ve dağıtımını başlatacaktır” dedi.

1096870cookie-checkLondon Business Guide 2005 hazır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.