İngiltere’de esrar alarmı

Üstelik Kent yakınlarına düşen uçağın enkazında esrar bulunması uyuşturucu kullanımının yaygın kullanımına karşı önlem alınması sinyallerini verdi. Ülkede esrar kullanımı yasak. Kullanıcılarına 2 yıl, satıcılarına 14 yıla kadar hapis cezası verilebiliyor.


ESRARCI BÜYÜKANNE’NİN İNADI


Esrarcı büyükanne önümüzdeki günlerde Newcastle Kraliyet Mahkemesi’nde hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.


BBC’de yer alan haberde; ülkede “esrarcı büyükanne” olarak tanınan Patricia Tabram (66) günde 5 kez esrar tozu almayı sürdürdürdüğü için önümüzdeki ay çıkarılacağı Newcastle Kraliyet Mahkemesi’nde büyük olasılıkla hapis cezası alacağı öne sürüldü.


Esrarcı büyükanne, piyasadaki ilaçlara güvenmediği için sıcak kakao içeceğine çeyrek çay kaşığı esrar tozu atarak içtiğini açıkca söyledi. Büyükanne, hapisten hiç korkmadığını belirterek “İçerden çıktıktan sonra yine bu yönteme devam edeceğim” dedi.


KATOLİK OKULU’NDA ESRAR


North Yorkshire Roman Katolik devlet ortaokulunda 21 öğrenci esrar kullanmaktan okuldan uzaklaştırıldı. Öğrencilerin uyuşturucu kullanmalarının ortaya çıkması üzerine okul müdürü Peder Gabriel Everitt, okulu disipline edeceklerini belirterek, olaya şok olduğunu açıkladı.


Peder Everitt, “Bazı esrar türlerine hoşgörüyle bakılabilir ama bu okulda böylesi bir olay yaşanmamalıydı. Şimdiki öğrenciler, bir önceki kuşak ile gerçekten çok farklı” dedi.


 “ESRAR”ENGİZ UÇAK


Geçen salı günü hava kötü hava koşullarından dolayı düştüğü sanılan hafif uçağın enkazında esrar bulundu.


Polisin ilk araştırması sonrasında ağır sis nedeniyle Kent yakınlarına düştüğü söylenen uçakta yapılan araştırmada bir miktar esrar bulunduğunu açıkladı.


Polis, kimliği henüz saptanamayan 50’lerindeki pilotun Belçika’dan Shoreham’a uçtuğunu ve kazada yaşamını yitirdiğini belirtti.


Kent polisi uyuşturuculara tahlil edilmek üzere el koydu.

778180cookie-checkİngiltere’de esrar alarmı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.