İngiltere’den Rüştü’ye teklif

Fenerbahçe ve milli takımın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber’e İngiltere’den teklif var. Geçtiğimiz yıl kiralık oynadığı sarı lacivertli takımda şampiyonluk sevinci yaşayan, bu yıl da aynı şartlarda Fenerbahçe’de kalan ancak bir türlü forma şansı yakalayamayan Rüştü Reçber için Portsmouth ve Manchester City kulüpleri kesenin ağzını açtı.


Üç yıl önce transfer olduğu İspanya’nın Barcelona kulübünde yabancı kontenjanı nedeniyle forma giyemeyen ve Fenerbahçe’ye geri dönen Rüştü, Volkan Demirel’in formda olması nedeniyle hiç bir lig maçında görev yapamadı. Milli takımda da kaleyi Volkan’a kaptıran Rüştü gelen teklifler karşısında sessizliğini koruyor. Teknik direktör Christoph Daum’un da Rüştü’yü bırakmayı kesinlikle düşünmediği ve ikinci yarıda mutlaka ihtiyacının olacağını vurgulayarak, “Şu anda kaleciden yana sıkıntım yok. Sezon başında Recep’i Karşıyaka’ya verdik. Eğer Rüştü’yü de gönderirsek, sorun yaşayabiliriz” dediği öğrenildi.


Görüşmeler sürüyor


İmza yetkisi alan Menajer Doğan Ercan’ın Manchester City ve Portsmouth ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Rüştü’nün vereceği son karara göre transfer gerçekleşebileceği öğrenildi. Devre arası hazırlıklarına yarın başlayacak olan Fenerbahçe’de erken mesai yapan Rüştü’nün kulübede oturmaktan sıkıldığı ve İngiltere’ye gidebileceği ileri sürüldü. Ancak bu transfer için son sözü teknik direktör Christoph Daum ile sarı lacivertli yönetim verecek.


PORTSMOUTH SATILIYOR


İngiltere Premier Ligi’nde alt sıralardan kurtulma çabası veren Portsmouth’u milyarder işadamı olan Fransız vatandaşı olan Alexandre Gaydamak’ın satın almak üzere olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki işadamının listesinde Rüştü de yer alıyor.


Premier Lig’de bir ilk


Rüştü, transfer gerçekleşirse, Premier Lig’deki ilk Türk kalecisi olacak.

786790cookie-checkİngiltere’den Rüştü’ye teklif

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.