“Oy bölmek için ‘ince’ ayar yapılıyor”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin konuk olduğu Babala TV yayınını izleyenlerin karşısına “Lütfen televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayın. Şu an oy bölmek için ince ayar yapılıyor” reklamı çıktı. Muharrem İnce reklam karşısında küplere bindi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı Babala TV’nin ‘Mevzular Açık Mikrofon’ yayınına katıldı. Yayındaki gergin ve sinirli halleri izleyicilerin tepkilerini çekerken Muharrem İnce’nin konuşma yapmadan önceki YouTube reklamında dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Reklamda “Lütfen televizyon ayarlarlarınızla oynamayın oy bölmek için ince ayar yapılıyor” ve “Sosyal medya fenomeni mi, Cumhurbaşkanı mı arıyoruz? Bir daha düşün” ifadelerine yer verildi.

Muharrem İnce Twitter’dan tepki gösterdi

Reklama ilişkin bir haberi Twitter’dan paylaşan Muharrem İnce ise sert tepki gösterdi. İnce, şu mesajı paylaştı:

Uyanıklar, seçimi kazanmak için kullanmaları gereken bütçeyi, bizim yayınının reytinginden yararlanmak için Babala TV programına hedefli reklam vererek çarçur etmişler. Gençler, seçenekleri yok edip seçim kazanmaya çalışanların ayarlarıyla oynamaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta…

2682410cookie-check“Oy bölmek için ‘ince’ ayar yapılıyor”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.