Safa, Star yönetim kurulu başkanı

Alaeddin Kaya’nın Star Gazetesi İmtiyaz Sahipliğinden ayrılmasından sonra gazetenin yeni yönetimi belli oldu.


Gazetenin devir alınmasından sonra sürekli geri planda kalan Kıbrıslı İşadamı Ali Özmen Safa Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaparak, bundan sonra gazeteyle yakından ilgileneceğini ve yönetimin kendisinde olduğunu duyurdu.


Ali Özmen Safa imzasıyla gönderilen açıklamanın tamamı aynen şöyle:


“Değerli Basın Mensupları,


Bugün itibarıyla Star gazetesinde bir yönetim değişikliği olmuştur. Gazeteyi TMSF”den devir alışımızdan bu yana yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Sn. Aleaddin Kaya bu görevinden ayrılmış bulunuyor.


Gazeteyi TMSF”den alma aşamamızda ortaya çıkan ortak-yönetici ihtiyacı Sn. Aleaddin Kaya ile tanışmamıza vesile olmuştu. Kendisinin meslekteki tecrübesi ve bu işe sermaye koyarak elini taşın altına koyma arzusu bizi bir araya getirdi. Gazete Sn. Kaya yönetiminde önemli bir aşama kaydetti. Gazeteyi toparladı. Matbaalara çeki düzen verdi. Sürekli aşağı giden tirajı durdurdu, hatta yukarı doğru bir ivme kazandırdı.


Kısaca temeli attık. Şimdi ise ikinci safhaya geçme zamanı gelmiş bulunuyor. Yani yatırım ve genişleme. En baştan söylediğim gibi medya grubu olma yolunda ilerlerken çalışmalarını yürüttüğümüz televizyon projesini hayata geçirme aşamasındayız. Bu aşamada Sn. Aleaddin Kaya daha fazla devam etmek istemedi. Kararına saygı duyuyor kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.


Bundan böyle medya işlerimizle daha yakından ilgileneceğim. Bu nedenle yönetim kurulu başkanlığı görevini ben bizzat üstleniyorum. Bu safhada gazete çizgisinde bir değişiklik olmadan hızla büyüme yolunda adımlar atarken çok yakında yeni yatırımlarımız ve televizyon projemiz de uygulamaya girecek. Ayrıca çok yakında yeni binaya taşınacağız.


Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.


Saygılarımla”

793550cookie-checkSafa, Star yönetim kurulu başkanı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.