Türk okulunda mangal partisi

Öğretmen ve okul yöneticileri, öğrenci ve velilerin yanısıra Türkiye’nin Londra Eğitim Müşaviri Abdülkadir Yılmaz, Türk Okulları Eğitim Konsorsiyumu Başkanı Arzu Şevket ve Britanya Türk Kadınları Derneği Başkanı Servet Hassan katıldı.

Londra’da görev süresi yakında bitecek olan Eğitim Müşaviri Yılmaz başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti ve büyük fedakarlıklarla Southgate Türk Okulu’nun ayakta kalmasını sağlayan okul yöneticileri ve velilere teşekkür etti. Yılmaz olanakları çercevesinde eğitim çalışmalarını her zaman desteklekleyeceklerini ifade etti.

Etkinlikte öğrencilerin karnelerini dağıtan Şevket de velilere çağrıda bulunarak çocuklarını mutlaka bir hafta sonu okuluna kayıt ettirmelerinin önemini belirterek hafta sonu okullarına devam eden çocukların hafta içi okullarında daha başarılı olduklarını söyledi.

Southgate Türk Okulu yeni dönem başkanı Fehmi Ertun, 2009 -2010 eğitim yılı için kayıt işlemlerinin 4 Eylül’de gerçekleşeceğini, 11 Eylül itibari ile derslere başlayacaklarını hatırlattı.

Okul faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi isteyenler 07590589380’dan Fehmi Ertun’u arayabilecek.

823900cookie-checkTürk okulunda mangal partisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.