Turyap UK, TBBCI’ın üyesi oldu

NUR GÜNGÖR – Turyap UK, Türk-İngiliz Sanayi ve Ticaret Odası’na (Turkish-British Chamber of Commerce and Industry-TBCCI) katıldı.

Turyap UK Master Franchise açılışı Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay’ın katılımı ile gazetemizin baskıya hazırlandığı 7 Şubat’ta Londra’da gerçekleşecek.

Türkiye emlak sektörünün en köklü şirketlerinden olan Turyap, son yıllarda yapmış olduğu yurt dışı atakları ile dikkat çekiyor. Son iki yılda ABD, Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya ve Hollanda’da temsilcilik açarak bir dünya markası olma yolunda önemli adımlar atan şirket, Birleşik Krallık Master Franchise açılışı ile global pozisyonunu güçlendirmeye hazırlanıyor.

TBCCI’A KATILIM

6 Şubat’ta Millennium Gloucester Hotel`de düzenlenen etkinliğe Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Turyap Yönetim Kurulu başkanı Azmi Sarıbay, TBCCI Genel Sekreteri Yavuz Sökmen ile iş dünyasından 50’ye yakın katılım oldu.

Büyükelçi Ümit Yalçın, Turyap İngiltere yatırımlarını överek iki ülke arasındaki ticaret ve yatırımların gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi. Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay da Turyap’ın kurulduğu 1985’ten bu yana çağdaş batı mimarisine uygun inşaatlar yaptığını anlatarak, “Bizim felsefemiz güvendir. Türklerin yoğun olduğu dünya başkentlerine açılmaya karar verdik. Vatandaşlarımız buralarda ev alacaksa onu güvendikleri bir marka olarak biz yapmalıyız” dedi.

TBCCI Başkanı Emma Ethem’in sağlık nedeniyle katılamadığı toplantıda konuşan TBBI Sekreteri Sökmen de Turyap’ın prestijli ve büyük bir şirket olduğunu belirterek, TBCCI’a katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görev bölgesi İngiltere ile sınırlı kalmayıp Kuzey İrlanda, Galler ve İskoçya gibi tüm Birleşik Krallık ülkelerini kapsayan Turyap Birleşik Krallık Master Franchise Temsilcisi Asım Ertürk de ana temsilcilik olarak Turyap’ın yıllara dayanan emlak konusundaki deneyimini Londra merkezli operasyonlarımıza taşımayı hedeflediklerini söyledi. “Türkiye ve Birleşik Krallık arasında son dönemde güçlenen siyasi ilişki­lere ek olarak gayrimenkul özelinde çift yönlü aracılık faliyetlerinde bu­lunarak ortak ticarete katkıda bulunacağız” diyen Ertürk, son yıllarda çeşitli nedenlerle Türkiye’den gelen ya da İngiltere’de emlak yatırımı yapmak isteyen Türk vatandaşlarının emlak alımında beklentilerini karşılamayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmalar sonrasında Sökmen, Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay’a TBCCI’a katılım sertifikası verirken, Sarıbay da TBCCI ve Büyükelçi Yalçın’a hatıra plaketi sundu.

FRANCHISE AÇILIŞI

Turyap Avrupa Emlak Yatırım Formu 7 Şubat Master Franchise açılışı ve Wood Green şubesi açılışı ile devam edecek. Bu açılışlara da iş dünyasından kalabalık bir katılım bekleniyor. Programın ikinci ayağı 8 Şubat’ta Avrupa ve Türkiye arasindaki ticari ilişkileri geliştirmesi amaçlanan Evim Türkiye Fuarı’yla Düsseldorf’ta gerçekleşecek.

Turyap Yönetim Kurulu başkanı Azmi Sarıbay, Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’a plaket verirken
2270610cookie-checkTuryap UK, TBBCI’ın üyesi oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.