VERİ PERİ KAPADOKYA OTEL AÇILIYOR…

BİRSEN ALTINER – Very Peri Kapadokya’nın salgın öncesine dayanan bir hikayesi var.

Yurt dışında otelcilik mastırı yapmasının ardından otelcilik sektöründe başarı merdivenlerini bir bir tırmanmaya başlayan ve en iyi zincir otellerde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra kendi otelini açma hayalinin peşine düşen Engin Bulut projenin sahibi.

Yılın her ayı misafir ağırlayabileceği bir yer araştırmasının ardından önce araziyi almakla başladığı hayali uzun süredir arkadaş olduğu Emel Akıllı ile evlenme planları ile devam ediyor. Erteledikleri evliliklerini gerçekleştirip eşini de yanına alarak İki İstanbul’ u Türkiye’nin ortası ve Anadolu nun bu en turistik bölgesindeki yolculuklarına başlıyorlar.

İşlerine başlamak için zaten geçer dedikleri salgın sırasında geldikleri Nevşehir’ de planları hiç umdukları gibi gitmiyor. Tüm dünyayı şaşırtan çok uzun bir salgın döneminde beklemek ve her şeyin ertelendiği bu zamanı detayları kurgulayarak geçirmek belki de hem misafirler hem de kendileri için projeyi daha da kusursuz hale getiriyor. Salgının nihayet son bulmasıyla yoğun bir inşaat döneminin sonunda hayal artık ete kemiğe bürünüyor.

Ve…. Veri Peri kapadokya açılıyor.

Güvercinlik vadisine bakan harika manzarası, sadelik ve konforun elele verdiği dekorasyonu, sabah balonlarla uyanabileceğiniz, akşamsa bölgenin en yüksek yerinde tüm manzaraya hakim bir yerde keyif sürebileceğiniz 8 odalı şirin bir butik otel Veri Peri.

Çift olmak birbirine destek omaktır düsturu ile hayatına başlayan otelde otelcilik işleri işin profesyoneli Engin Bulut’ a aitken, yiyecek içecek işleri ise eşi Emel akıllı Bulut’ un ellerinde hayat bulacak. Kendisinin hayalinin de yeme- içmeye olan düşkünlüğüyle bilinen Emel Akıllı Bulut’ un kafe hayali de eşinin hayali ile hayata geçmiş olacak. Aynı zamanda bir aile işletmesi olacak otelde aile bireylerini de görmek mümkün.

Kısacası volkanik küllerin rüzgarla şekillenerek adeta farklı bir dünyay çevirdiği dünyanın bu en özel tatil bölgesinde aile sıcaklığında, rahat ve güzel bir tatil düşlüyorsanız sizlere Veri Peri Kapadokyayı https://www.verypericappadocia.com/tr gözü kapalı öneriyoruz.

VERİ PERİ KAPADOKYA OTEL

2770510cookie-checkVERİ PERİ KAPADOKYA OTEL AÇILIYOR…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.