Yengeç, aşkın ve alışverişin yılı

Evcimen, aileye düşkün, beslemeyi ve barındırmayı seven Yengeçler,  herkese güven veren neşelerini yeni yılda yeniden kazanıyorlar. 2006 da büyük harcamalar yapmaktan, uzun soluklu kredi almaktan kaçınmaları gerekiyor. Parayı dikkatli harcayıp mallarını ellerinde tutmaları halinde, yatırımlarının değer kazandığını görmek onları mutlu edecek…


Geçen yıl ev almış, iş kurmuş, evlenmiş olan Yengeçler, mekânlarını, iş yerlerini yeniden düzenlemek isteyebilirler. Serbest meslek dallarında çalışanların işlerinde yenilik yapmaları olasıdır. İş veya bölüm değişikliği ile karşılaşmaları da mümkündür. Hatta bu konunun ön haberlerini geride bıraktığımız Kasım ayında almış olmalılar. Bu yenilikleri uygulamadan önce gelir – gider dengesini iyi ayarlamalılar.  Maddî konuda uyarı veren enerjiler alış verişi
seven Yengeçlerin kontrollü olmayı öğreneceklerine işaret ediyor.


Evlerine, ailelerine bağlı Yengeç burcu bol bol misafir ağırlayacaklar. Hesaplı olmayı başarma zorluğunun dışında sorunsuz bir yıl geçirecekler diyebiliriz. 15 Nisan’dan 3
Haziran’a kadar olan dönem, en güçlü ve parlak olacağınız tarihtir. 2006 Yengeçlere şöyle sesleniyor: ‘Güvenli ve tutkulu aşk.’


Yengeç erkekleri: Otoriter kişilerden gelen baskı üstlerinden kalktığı için rahatlayan Yengeç erkeklerinin birçoğu kendi işlerini kurmaya, yenilemeye ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak aktivitelere yönelecekler. Balık burcunda hızlanan Uranüs, başka şehirlerden ve ülkelerden iş teklifi almanıza imkân tanıyor. Önerilen görevlerin kısa vadeli olup olmadığını araştırmalı ve vaat edilen olanakların garantisini yazılı olarak vermelerini istemelisiniz.


Yengeç kadınları: Babalarından, eşlerinden veya patronlarından kısıtlayıcı etkiler almış Yengeç kadınları, serbest kalmanın keyfine varırken ölçüyü aşmamalı ve bütçeyi zorlayacak alış verişlerden kaçınmalılar. Özgürlük duygularını körükleyen Uranüs enerjisi, Yengeç kadınlarını başına buyruk olmaya itebilir. Düşünmeden attığınız adımlar güveninizi zedeleyebilir.


 İş ve kariyer: Sevdiğiniz bir işte çalışıyorsanız sorumluluğunuz artacak ama yeteneklerinizi işverenlere kolayca kabul ettireceksiniz. Şehir dışını kasayan iş seyahatleriniz yoğun olabilir. İş değiştirmek istiyorsanız Nisan ayını beklemelisiniz. Güneş tutulmasının akabinde ki bir buçuk- iki aya çok dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir biçimde kariyerinizi kaybetmeniz söz konusu olabilir. Toplumun gözündeki yerinizi ve iş mevkiinizi korumaya gayret etmelisiniz.


Aşk: Evli Yengeçler, bu yıl bebek bekleyebilirler. Bekâr ve yalnız olanlar bekledikleri aşkı bulacak, evliliğe adım atacaklar. 20 Temmuz – 12 Ağustos arasında Venüs, aşk hayatınızı enerjisiyle güçlendiriyor. 2006, Yengeçler için yaratıcı fikirlerin ortaya çıkacağı ve tutkulu bir aşkın kalplerini coşturacağı bir yıl olacak. Sevgilisi olanlar ilişkilerinin evliliğe dönüşeceğini bilmeliler.


Eğitim: Orta öğretimde olanlar, rahat ve hızlı öğrenip başarılı bir yıl yaşayacaklar. Yengeç gençleri üniversite eğitimlerini başka şehirlerde veya yurt dışında sürdürmeye uygun enerjiye sahipler. Kolay bir eğitim yılı olmasına karşın, harçlıklarını idareli kullanmalılar.


Sağlık: Şehir ve yurt dışına yolculuklar yapmanız olasıdır. Tanımadığınız yiyecekleri tüketmemeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca ilâç kullanırken doktorunuza danışmadan kullanmamalısınız. Güneş tutulması başınızın darbelere maruz kalmasına sebep olabilir. Dolayısıyla buna özellikle dikkat etmelisiniz. Yengeç kadınları mamografi çektirmeyi, periyodik kontrollerini yaptırmayı ihmal etmemeli. 9 Eylül’den 23 Ekim’e kadar belinizi incitmekten ve böbreklerinizi üşütmekten sakınmalısınız. Önerilen tedbirleri alır, bedeninize özen gösterirseniz, oldukça sağlıklı bir yıl sizi bekliyor.


Çocuklar: Yengeç çocuklarına bu yıl kardeş gelebilir. Annelerine son derece bağlı olduklarından, ikinci bir bebeği kıskanabilirler. Hem ailenize katılan veya katılması beklenen bebeklere aşırı ilgi göstermeniz halinde, çocuğunuz sevginizin azaldığını zannedip kendisini dışlanmış hissedebilir, ilginizi azaltmamalı, kıskançlık duygularını körüklememelisiniz.


Şanslı dönemler:  5 Şubat – 5 Mart arasında, eşinizden veya ortaklığınızdan gelir elde edebilirsiniz.7 Nisan – 3 Mayıs döneminde Venüs, şans açığa çıkarmayı sağlayan enerjisini, sizlere gönderiyor. Uzak yerlerde yaşayan yakınlarınız ve dostlarınız hediyelerle size sürpriz yapabilirler. Uzun yollardan beklediğiniz para gelebilir. 30 Mayıs – 24 Haziran döneminde iş birliklerinden para kazancı olasılıklıdır. 20 Temmuz’dan 12 Ağustos’a kadar, Venüs ve Jüpiter size kısmet açıklığı verdiğinden, prim, bonus, ikramiye veya doğum ödeneği alabilirsiniz.  6 – 30 Eylül devresinde hem güzel haberler alacaksınız hem de atıl duran, elinizden çıkarmak istediğiniz bir malı satabilir, nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 25 Ekim – 17 Kasım arasında Venüs ve Mars kavuşumu, beklenmedik yerlerden para gelmesine olanak sunacaklar.


Riskli dönemler: 4 Ocak’tan 5 Şubat’a kadar Venüs’ün zıt burcunuz Oğlakta retrograt hareketi, maddesel ve duygusal problemlerinizi, aşırı bir şekilde ve derinden sorgulamanıza neden olur. Hırslanabilir ve yanlış yatırımlara yönelebilirsiniz. Bu davranışınız size para kaybettirebilir. Yeni tanıdığınız kişilerle sırlarınızı paylaşmamalı ve anlık aşk ilişkilerinden uzak durmalısınız. 9 Eylül – 25 Ekim devresi, evinizde masraflar olasıdır. Mars’ın etkisiyle aileniz entrikalara maruz kalabilir. Aile ilişkilerinizi sıcak tutmalı ve gereksiz öfke çıkışları yapmamalısınız. Evinizi dekore ettirmeyi düşünürseniz, işçileri organize edenlerin sizi veya yardımcı elemanınızı aldatmaları söz konusu olabilir, dikkat etmelisiniz. Gereksiz onarım önerilerini iyi kontrol etmezseniz, binanızın temeline zarar gelebilir.


 

722150cookie-checkYengeç, aşkın ve alışverişin yılı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.