Yusuf Çiçek Consultancy’den açılış

Yusuf Cicek Consultancy ve kardeş kuruluş Anatolian Erterprice Foundation UK, Eze Finance şirketleri “106-108 Kingsland Road Shoreditch London E2 8DP” adresindeki yeni işyerinin açılışı 10 Ocak Perşembe günü yapıldı.


Açılışa yaklaşık Türkçe konuşan toplum ve İngilizler’den 100’e yakın politikacı, belediye meclis üyesi, sivil toplum temsilcileri, işadamları ve basın katıldı. Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli’nin de açılışı kutlamak için kısa bir ziyaret yaptığı gözlendi.


Çiçek ve Anatolian Erterprice Foundation UK, Eze Finance şirketlerinin ortağı Eylem Eraydın yaptıkları açıklamada Türkçe konuşan esnafa kendi dilinde yardımcı olacak uzman bir kadro oluşturduklarını vurgulayarak, iş geliştirme projelerinden her türlü en uygun ve en ucuz kredilere kadar hizmet vereceklerini belirttiler.



Yusuf Çiçek ve Güney Hackney ve Shoreditch milletvekili Meg Hillier


MİLLETVEKİLİNDEN KUTLAMA


Açılışta konuşan Güney Hackney ve Shoreditch milletvekili Meg Hillier, Türkçe konuşan toplumun girişimciliğini överek “Böyle bir yol gösterici şirketler topluluğunun hizmete girmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hillier, Türk toplumunun İngiltere ekonomisine katkısından teşekkür ederek özellikle KOBİ’lerin büyümesi için oluşturulan kurumları her zaman destekleyeceğini sözlerine ekledi.



Delman (solda) ve Türk işadamları


“BİZ BURALIYIZ”


Enfield Belediyesi Muhafazakar Parti’den Meclis Üyesi Doğan Delman da girişimi kutlayan kısa bir konuşma yaptı.


Delman, Britanya’nın Türkçe konuşan toplumun evi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:


“Burası bizim de ülkemizdir. İngiltere’nin ekonomisine katkıda bulunmak ve bu ülkede yaşayanların yaşam standartını artırmak bizim de görevimizdir. Özellikle küçük işletmeleri destekleyecek ve onların önünü açacak bu tür kuruluşlar bizleri sevindiriyor.”


Yusuf Cicek Consultancy ile ilgili ayrıntılı bilgi www.yusufcicek.com adresinden alınabilecek.


FOTOĞRAF: Açılışta konuşan Güney Hackney ve Shoreditch milletvekili Meg Hillier, Yusuf Çiçek ve Eylem Eraydın

798140cookie-checkYusuf Çiçek Consultancy’den açılış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.