4. Sanal Kitap Fuarı başlıyor

14 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 4. Sanal Kitap Fuarı’nın bir milyonu aşkın ziyaretçisi olması bekleniyor.

150 yayınevinin katılımı ile gerçekleşecek olan fuarda, kitapseverler 50 bin kitaba %35 ila %80 arası indirimlerle ulaşabilecekler.

Fuar, sıradışı indirimlerin yanı sıra kitapseverlere büyük kolaylıklar da sağlayacak. İnternet bağlantısı olan herkes, dünyanın neresinde olursa olsun, trafik, park derdi, saat kaygısı olmadan bu fuara katılabilecek, ilgilendiği yazarların, konuların, yayınevlerinin eserlerini birkaç saniye süren aramalarla bulabilecek.

Dilediği kitabı büyük indirimlerden faydalanarak satın alabilecek. Türkiye’nin her yerine ulaşabilen tek kitap fuarına geçen senelerde olduğu gibi, üç büyük şehir dışındaki illerden de büyük ilgi bekleniyor.

Fuarda kitapseveri bekleyen birçok sürpriz de mevcut: Şimdilik ödülünün ne olduğu açıklanmayan büyük ödüllü bir bilgi yarışması ve çeşitli teknoloji ürünleri, kitap ile DVD setleri hediyeli yarışmalar da fuara renk katan unsurlar olacak.

1 AYDA 150 BİN KİTAP

Ayrıntı Yayınları, Bağlam Yayınları, Dharma Yayınları, Dost Kitabevi, İthaki Yayınları, Kabalcı Yayınları, Lâl Kitap, Oğlak Yayıncılık, Okuyan Us Yayın, Scala Yayıncılık, Sol Yayınları, Sosyal Yayınları, T. İş Bankası Kültür Yayınları, um:ag Yayınları ve Yapı Kredi Yayınları’nın özel katılımcı olarak yer alacağı 4. Sanal Kitap Fuarı her yıl bir öncekini katlayan bir ivmeyle büyüyor. 2005 yılında 500 bin ziyaretçisi olan fuarın bu yılki altyapısı 1 milyon kitapseveri ağırlamak üzere kuruldu. Türkiye’nin Okuma Bayramı sloganıyla yola çıkan Sanal Kitap Fuarı bu yıl 150 bin kitabı okurlarıyla buluşturmayı hedefliyor. 

GEÇEN YILIN RAKAMLARI 

– 500 bin kişi fuarı ziyaret etti.
– 110 bin adet kitap okurlarına ulaştırıldı.
– Fuarın, Türkiye’nin 79 ilinden ve 19 ayrı ülkeden müşterisi oldu.
– Düzenlenen bilgi yarışmasına 3500 kişi katıldı ve 315.557 soru cevaplandı. (Hürriyet İnternet)

1140110cookie-check4. Sanal Kitap Fuarı başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.