Afrikalı ABD eski Dışişleri Bakanı’na kısmet çıkmıştı, ama…

Kaddafi’nin Tripoli’deki özel malikânesinde ele geçen özel eşyaları arasında bulunan Condoleezza albümü ABD basınında bir anda gündeme oturdu. Hemen tüm yayın organları Kaddafi’nin Condoleezza’ya ilan edemediği aşkından bahsediyor.

Muammer Kaddafi’nin çevresinde özel muhafız olarak bulunan kadınlardan oluşmuş özel ekibinin yanı sıra, Ukraynalı özel hemşireleri, özel bayan masajcısı, özel bayan berberi gibi haremi yanı sıra âşığı olduğu kadınlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisinin Condoleezza Rice olduğu anlaşıldı. Condoleezza’nın Tripoli’de fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf albümü Kaddafi’nin masasındaki çekmecelerde ele geçti.

Berberî âsilerin bastığı Tripoli sarayındaki Kaddafi’ye ait odalarda yakalanan bu fotoğraflar ABD’de türlü biçimlerde değerlendirildi. Afrikalı kadınlara karşı evvel eski büyük hayranlığı olan Kaddafi’nin Condoleezza’ya yanıp tutuştuğu, ama bir punduna getirip ilan-ı aşk yapamadığını belirten Amerikalı yorumculara bakılırsa, ¨Artık bundan sonra çok geç, iktidarı ve servetini kaybettikten sonra hiçbir kadın onun yüzüne bakmaz¨ dediyse de bazıları, ¨Kim bilir, aşkın gözü kördür, ister misiniz Condoleezza da abayı yakmış olsun¨ türünden şakaya dayanan yanıtlar verdi.

1531510cookie-checkAfrikalı ABD eski Dışişleri Bakanı’na kısmet çıkmıştı, ama…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.