Akşener’den Erdoğan’a: Giderayak seni çok gergin gördüm!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, kendisini hedef alan Erdoğan’a “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadeleriyle yanıt verdi.
Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “”Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan” ifadeleriyle kendisini hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Akşener, “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan katıldığı bir yayında, Hatay’da deprem sonrası atılan temeller üzerinden kendisini eleştiren Akşener’i hedef alarak “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener de, Erdoğan’ın kendisiyle ilgili sözlerine twitter hesabından yanıt verdi. Akşener, paylaşımında “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadelerine yer verdi.

2677980cookie-checkAkşener’den Erdoğan’a: Giderayak seni çok gergin gördüm!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.