‘Aman Aman Canikom’ perde açıyor

İlke Susuzlu tarafından kaleme alınan ve sahneye aktarılan ‘Aman Aman Canikom’ isimli iki perdelik komedyada Serap Dağaşan, Tülin Susuzlu, Fatoş Törer, Tuncay Akpınar ve İlke Susuzlu rol alıyor. 5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günleri Palmers Green bölgesindeki St. Monica’s Hall’da (1 Stoneard Road, N13) saat 20:00’de tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan “Aman Aman Canikom” oyununun ekibi seyirciye kahkaha dolu dakikalar yaşatmayı hedefliyor.


Kadın-erkek ilişkilerini ironik bir dille eleştiren, komik tiplemelere yer veren, özünde insan haklarını savunan, Londra yaşamının örneklerini taşıyan “Aman Aman Canikom” komedi oyununda herkesin kendisinden birşeyler bulacağını belirten yönetmen İlke Susuzlu, oyuna tempo ve macera unsurlarının hakim olduğunu söyledi.


5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günleri sahnelenecek olan “Aman Aman Canikom”un biletlerinin 07799238839 ve 0207 354 44 24 numaralı telefonlardan temin edilebileceğini belirten Susuzlu Tiyatro Kumpanyası sorumlusu İlke Susuzlu, biletlerin £10 olduğunu ve “Aman Aman Canikom”la izleyicinin eğlenceli iki saat geçireceğini ifade etti.

784820cookie-check‘Aman Aman Canikom’ perde açıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.