Appiah yeniden Fener’de mi?

Başkan Aziz Yıldırım, CNN Türk’te yayınlanan 3. Devre programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eğer yeniden başkan seçilirse Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kuran efsane yıldız Appiah’ın takıma tekrar getirilebileceği sinyalini veren Yıldırım, oyuncunun sağlık sorunları konusunda farklı açıklamalar olduğunu ancak yeni iktidarı döneminde Türkiye’ye getirtip duruma bakacaklarını açıkladı.

Lugano’nun takımdan gitmek istediği söylentilerine de açıklık getiren Aziz Yıldırım, tecrübeli defans oyuncusunun takımda kalmak istediğini, bu konuda menajeriyle gelecek hafta yeni bir görüşme yapacaklarını açıkladı. ‘Ancak giderse de ne olur? Yenisini getiririz’ diyen Yıldırım, Sivasspor’un yıldız defansı Bilica için de görüştüklerini ancak onun transferinin de kongreden sonra netleşeceğini söyledi.

Fenerbahçe’nin sezon sonunda gönderilmesi muhtemel olan teknik direktörü Louis Aragones için geçtiğimiz hafta yaptığı ‘iki yıllık sözleşmemiz var’ açıklamasına da değinen Yıldırım, üstü kapalı olarak Aragones’le yollarını ayıracakları sinyalini verdi. İspanyol teknik adamın gönderilmesi durumunda yüklü bir tazminat ödeyecekleri dedikodularına da açıklık getiren Yıldırım, ‘Tazminat maddesi falan hiçbir şey yok. Ne bizim için ne onlar için yok. Ancak TFF ve FİFA’nın kuralları var. Bu kurallar içinde oturacağız ve konuşacağız. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz.’ dedi.

723810cookie-checkAppiah yeniden Fener’de mi?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.