Artık rahat rahat pırt yapabileceğiz, yaşasın…

Bu önemli ve ciddi buluşu tanıtan ABD’li ecza firmasının basın ve halkla ilişkiler sorumlusuna bakılırsa, cemiyet içindeki insanın en büyük sorunu rahatça pırt yapamamasıydı. Uzun ve zahmetli araştırmalar sonunda bulunan ¨osuruk bezi¨ yakın zamanda 30 Dolara satışa çıkarılacak ve çekinmeden pırt yapmayı temin edecek.

Uzmanların açıklamasına göre barsak gazlarını tutmanın insan bedenine sayısız zararları bulunuyor. Gazını salıp rahatlamak isteyenler ise toplumsal ve ahlaki baskı altında bulunup kendisini sıkıyor, ezilip büzülüyor, pırtını saklıyor. Ancak bundan sonra tıpkı muayyen zamanlarda kadınların kullandığı tarzda bir kadın bağına benzer, kömür esaslı malzemeyi poposuna yapışacak biçimde iç çamaşırını yerleştiren, böylece barsak filtresini takmış olanlar korkmadan gazını salabilecek.

Bu haberin duyulması üzerine Amerikalı tüketiciler şimdiden mağazalara doluşup, ¨Hani şu sözü edilen pırt etme şeyi geldi mi, geldiyse bana bir düzine verir misin?¨ diye sipariş kuyruğuna girmekte gecikmedi.

1540970cookie-checkArtık rahat rahat pırt yapabileceğiz, yaşasın…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.