Atasay'dan atılım

Sektöre kazandırdığı yeniliklerle ilk'lere imza atan Atasay Kuyumculuk, Türk kuyumculuk sektöründe ilk kez uygulamaya başlattığı "franchising" ağını İstanbul/Sefaköy – Armoni Park AVM, İstanbul/Bahçeşehir – Şehri Bazaar AVM, İstanbul/Mecidiyeköy – Profilo AVM, İzmit – İzmit Outlet Center,  Ankara/Çankaya – Zirvekent 365 AVM, Antalya – She Mall AVM, Elazığ – Merkez, Denizli – Forum Çamlık AVM'de açtığı mağazaları ile genişleterek mağaza sayısını 119 a yükseltti.


Atasay, franchise ağına eklediği bu yeni mağazalarla kuyum sektöründe öncülük etmeye devam ediyor. Türkiye'deki ilk Outlet kuyum mağazasını Haziran 2007 tarihinde açan Atasay Kuyumculuk İzmit Outlet Center'da açtığı mağazası ile Outlet mağaza sayısını 4'e çıkarmış oldu.


Nisan – Haziran ayları arasında Türkiye'nin farklı noktalarında açılan 8 adet Atasay mağazasında altın, pırlanta ve çelik ürünler trend takipçisi ve şıklığına özen gösteren bay ve bayanlarla buluşuyor.


Atasay yurtiçinde ve yurtdışında 100 mağaza açacak

Atasay, markalaşmanın önemli unsurlarından biri olan franchising sistemine başladığı 2002 yılından bu yana, sistem paralelinde franchise sayısını sürekli artırıyor. Atasay Kuyumculuk yurtdışında 2010 yılına kadar 50 mağazaya ulaşmayı hedeflerken, yurtiçinde 2008 yılı sonuna kadar 140, 2010 yılı itibariyle ise 200'e mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

1062030cookie-checkAtasay'dan atılım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.