Atatürk Kültür Merkezi açıldı

İngiltere Türk İslam Vakfı ile Kültür Merkezi’nin (İTİVKM) çatısında yer alan AKM binasının açılışında ADD Yönetim Kurulu, İTİVKM Başkaın Ramadan Güney, Güney, Britanya Türk Kadınları Derneği Başkanı Zeynep Özer, Enfield Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karahasan, Haringey Belediye Meclis Üyesi Nilgün Canver de hazır bulundu. KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş açılışa kutlama mesajı gönderdi.


İstiklal marşı ve saygı duruşundan sonra yapılan açılış konuşmalarında ADD Başkanı Nilgün Atalay, AKM’ye destek verenlere teşekkür ederek, büyük bir açığı kapaatcağını belirtti. Atalay, son günlerde Türk kimliğinin tartışılır hale gelmesinin ulusal kimilğe zarar vereceği kaygısını dile getirdi.


ADD Yönetim Kurulu Üyesi Münever Metin, AKM’nin tüm Anavatan ve Yavrutan sevdalıları için sıcacık bir yuva olacağını belirterek bundan sonra toplarntı ve konuk ağırlamanın işyerleri yerine AKM’de yapılmasından büyük sevinç duyduklarını sözlerine ekledi… Bütün toplum üyelerini birlik ve dayanışmaya çağırarak, İngiltere’nin her yerinde AKM’ler açmaya çalışacaklarını söyledi.


İTİVKM Başkanı Güney de yaptığı kısa konuşmada, ADD’ye her türlü desteği sunma sözü verdi.


Açılış AKM’ye destek verenlere plaket dağıtımıyla sona erdi.


 


 


 


 


 

777870cookie-checkAtatürk Kültür Merkezi açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.