Atatürk hasret, minnet ve şükranla anılıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85’inci yılında saygıyla anıldı. Saat 9’u 5 geçe tüm ülkede hayat 1 dakikalığına durdu…

Anıtkabir’de tören düzenlendi. Küçük bir grup Erdoğan’ın geçişi sırasında alkış tutup ıslık çaldı. Kapıların halka açılmasıyla birlikte ise cılız alkış yerini yüzbinlere bıraktı. Genç, yaşlı, çocuk yüzbinlerce kişi Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e akın etti…

10 Kasım

Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkbir’de yine aynı saygısızlık yaşandı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçerken bir grup ıslık çalıp alkış tuttu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla Anıtkabir’de Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Erdoğan ve beraberindekiler Anıtkabir’den ayrılırken 29 Ekim’de yaşanan slogan skandalının bir benzeri yaşandı. Bu kez de orada bulunan bir grup Erdoğan geçerken alkış tutup ıslık çaldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yılında Anıtkabir’de düzenlenen resmi törenle anıldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk’ün mozolesine bıraktı.

2730960cookie-checkAtatürk hasret, minnet ve şükranla anılıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.