Barış Terkoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt: Bir torbacıya vurdurmadığınız sürece…

Gazeteci Barış Terkoğlu kendisini hedef alan Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi, “Ankara’da bir torbacıya ya da Şişli’de yaşı on sekiz olmamış bir tetikçiye vurdurmadığınız sürece bırakın tartışalım” dedi.

Gazeteci Barış Terkoğlu, “Erdoğan, Bahçeli’yi sırtından atacak mı?” başlıklı yazısı nedeniyle Meclis grup toplantısında kendisini hedef alan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sosyal medyadan yanıt verdi.

Terkoğlu, yaptığı paylaşımda, “Ankara’nın ortasında bir torbacıya ya da İstanbul Şişli’de yaşı onsekiz olmamış bir tetikçiye vurdurmadığınız sürece bırakın gazete köşesinde de Meclis kürsüsünde de tartışalım” ifadelerini kullandı.

Terkoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Zamanında ve yerinde söylenmiş bir söz kadar insanı heyecanlandıracak başka şey yok.

Ankara’nın ortasında bir torbacıya ya da İstanbul Şişli’de yaşı onsekiz olmamış bir tetikçiye vurdurmadığınız sürece bırakın gazete köşesinde de Meclis kürsüsünde de tartışalım.

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğsun… [Hakikatın ışığı fikirlerin çarpışmasından doğsun…]

İşte Devlet Bahçeli’nin bugün grup toplantısında hedef aldığı yazımın ilgili bölümü:

‘Meral Akşener’in muhalefete de iktidara da ittifaksızlığı önermesinin ardından Erdoğan’ın daha açık oynaması sürpriz olmayabilir. Her halükârda yüzde 50’den geri adımın, iktidardaki büyük partinin bileğindeki prangayı çözerken Meclis’in etkisini artıracak değişime yol açacağı açık. Tartışmanın özeti: Erdoğan belki de Bahçeli’yi artık sırtından atmak, yerini Meclis’te kuracağı birlikteliklerle doldurmak istiyor. Haliyle muhalefetle yapacağı anayasa pazarlığına da bir yol açıyor.'”

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
Devlet Bahçeli, bugüngü Meclis grup toplantısı konuşmasında şu sözleri sarf etmişti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasını çarpıtıp Cumhur İttifakı etrafında tezvirat imal eden fırsat düşkünü meczuplara da pirim vermeyiz, itibar etmeyiz, bunları adam yerine bile koymayız. Bazı zeka ve vicdan özürlülerin ‘Erdoğan, Bahçeli’yi sırtından atacak mı’ diye yazı kaleme almaları, AK Parti ile MHP arasında sorun olduğundan bahsetmeleri, fitne tezgahı açmaları, alçak bir teşebbüstür. Allah’a çok şükür siyasi hayatımız boyunca hiç kimsenin sırtına binmedik. Hiç kimseyi de sırtımıza bindirmedik. Onun bunun sırtından geçinen keneler bizi anlayamaz. Yük aldık yük olmadık. Bedelse ödedik.”

2733820cookie-checkBarış Terkoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt: Bir torbacıya vurdurmadığınız sürece…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.