Boğaziçi Oda Orkestrası ile yaza “merhaba”

19 Mart Cumartesi akşamı Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Gazanfer Özcan Tiyatrosunda Fracassetti ‘nin Yaza Merhaba Konseri’ni Boğaziçi Oda Orkestrası seslendiriyor.

Konser öncesi fuaye alanında Fracassetti, tamamı İtalya’da üretilen 2011 yaz koleksiyonunu mini bir expozisyon ve kokteylle tanıtacak. Seçkin Fracassetti müşterileri, perakendecilik sektörünün ileri gelenleri ve basının bir araya geleceği kokteyl sonrasında Boğaziçi Oda Orkestrası şef Ulaş Kurugüllü önderliğinde Pachelbel, Puccini, Verdi, Mascagni, Sartori, Dalla, Webber, Capdevielle, Romdhane ve Capua gibi ünlü bestecilerin birbirinden güzel 13 eserini icra edecek. Solist olarak İstanbul Devlet Operası sanatçılarından Tenor Ali Murat Erengül ve Soprano Betül Görgülü’nün eşlik edeceği konserin organizasyonunu üstlenen İstanbul Devlet Operası Bas Solisti Zafer Erdaş da konuk sanatçı olarak sahne alacak.

Fracassetti tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konseri İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenen ve festivali renklendiren ilk konserdir ve sınırlı sayıdaki davetiyeler Fracassetti Optimum Outlet ve Fracassetti Kozzy mağazalarından temin edilebilir.

FRACASSETTI HAKKINDA

Fracassetti 2011 yaz koleksiyonunda, biraz rahatlamak istediğinde; kravatını gevşeten, iş çıkışı bir yere gitmek istediğinde; daha rahat edebildiği bir giysiyle takım elbisesini değiştiren,formal olma zorunluluğu yoksa; ceket,gömlek ve kravatın yanından bile geçmeyen özgür ruhlu erkekler için , gevşetmek istemeyecekleri kravatlar,çıkarmak istemeyecekleri takımlar, tatil günleri bile giymek isteyecekleri ceket ve gömlekler bulunuyor.

Fracassetti, klasik giyimde kendi stilini yaratmak isteyen her yaştan erkeğe renkli ama kullanışlı, klasik ama kısıtlamayan, farklı ama giyilebilir, parçaların birbiriyle kombinlenebildiği , yeni ama zamansız, güncel ama eskimeyen, çok sevdiklerinizle bağdaştırabileceğiniz, sevmediklerinizin yerine koyabileceğiniz seçenekler sunuyor.

Fracassetti mağazaları, yaz sezonunda tamamı İtalya’da üretilen kendi koleksiyonuna ek olarak, tanınmış dünya markalarını da müşterilerinin ayağına getiriyor. Aksesuar grubunda İtalya’dan Fabi ve İspanya’dan Magnani ayakkabılar, Moschino ve Ferre kravatlar ve aksesuarlar, İsviçreden Zimmerli iç çamaşırlar ve Rede çoraplar bunlardan birkaçı.

Optimum Outlet Ankara ve Optimum Outlet İstanbul‘dan sonra yeni açılan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’ndeki farklı konseptiyle de adından söz ettiren Fracasssetti, yeni yerinde, keyifli bir alışverişin ardından Oldies Restaurant ve Cafe’de unutamayacağınız lezzetleri tatmanıza ve kaliteli müzikler dinlemenize de olanak sağlıyor.

717400cookie-checkBoğaziçi Oda Orkestrası ile yaza “merhaba”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.