Bomba: Ronaldinho Fener’de!

Alman 4-4-2.com adlı internet sitesinin verdiği habere göre, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçeli yöneticiler, Sambacı için 21 milyon euroyu gözden çıkardı.

Haberde, söz konusu rakamın Milan’ın geçen sezon başında Ronaldinho için Barcelona’ya ödediği miktar ile aynı olduğunun altı çizilirken, Fenerbahçe’nin Ronaldinho için de yıllık 5 milyon euro vermeye hazır olduğu savunuldu. Haberde, Brezilyalı futbolcunun iki yıl daha Milan ile sözleşmesi bulunduğu bilgisi de hatırlatıldı.

Sitede ayrıca, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones’in sezon sonunda gönderileceği, yerine geçecek ismin ise Chelsea’den sezon ortasında kovulan Luiz Felipe Scolari olacağı iddia edildi.

Brezilya Milli Takımı’nı çalıştırırken Ronaldinho’nun da hocalığını yapan 60 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe’nin başına geçmesinin, yıldız futbolcunun transferi için itici bir güç olacağı yorumu yapıldı. Benzer bir haber İtalyan 24oredisport adlı internet sitesinde de yayımlandı.

723390cookie-checkBomba: Ronaldinho Fener’de!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.