Bravo Delman!

Bir yıllık belediye başkan yardımcılığı görevinden sonra, önümüzdeki yıl da Delman’ın Enfiled belediye başkanı olması bekleniyor.


Enfield Belediye Meclisi’nde seçim sonrasında yapılan görev dağılımında Muhafazakar Kıbrıslı Türk belediye meclis üyesi Ertan Hürer de Enfield bölgesi Muhafazakar Parti Grup Deneticiliğine (Whip) atandı. Hürer ayrıca Konuttan sorumlu kabine üyeliğini de sürdürecek.


Yeni Başkan Yardımcısı Delman, daha önceki dönemde konuttan sorumlu kabine üyeliğini ve geçen yıl da Aklama Komisyonu (Audit Commission) başkanlığını yürütmüştü.


Enfield’in 290 bin nüfusuna hizmet edecek belediyede önemli görev üslenen Delman duygularını şöyle anlattı:


“Bu onurlu göreve seçilmek benim için ve toplumum için çok sevindirici. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek boynumuzun borcudur…”


OĞUZKANLI’NIN BAŞARISI


Öte yandan İşçi Partisi Hackney Belediye Meclisi üyesi Deniz Cemgil Oğuzkanlı da, 57 sandalyeli Hackney Belediye Meclisi’ndeki 44 kişilik İşçi Partisi grubunun başkan yardımcılığına seçildi.


34 yaşındaki ağır ceza avukatı Oğuzkanlı, 4 Mayıs yerel seçimlerinde ilk kez meclis üyeliğine aday olmuş ve Leabridge Ward’tan seçilmişti. Hickman and Rose avukatlık şirketinde ağır ceza avukatı olarak görev yapan Oğuzkanlı, London Guildhal Üniversitesi’nde hukuk eğitimi aldı.

 

791480cookie-checkBravo Delman!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.