British Airways Ankara’ya direk uçuyor

26 Mart 2006 Pazar günü ilk seferini gerçekleştiren havayolu şirketi haftanın 6 günü Heathrow Havalimanın’dan Esenboğa Havaalanı’na uçacak.


Seferler, British Airways’in “franchise” ortağı BMED’in kontrolünde yeni 320 ve 321 Airbus’lar ile gerçekleşecek. British Airways’in yaptığı açıklamaya göre, haftanın 6 günü ile başlayan uçuşlar, Temmuz 2006 tarihinden itibaren haftanın her gününe çıkacak.


Londra’nın opera, tiyatro ve müzikaller semti olarak bilinen Covent Garden’daki Papageno Restaurant’da bir açıklama yapan BMED yöneticilerinden David Richardson, “Gerek ticari ortaklarımızın gerekse bu güzergahı kullanan yolcularımızın bu ilave hizmetten büyük memnuniyet duyacaklarına eminiz’ dedi.


Türkiye – İngiltere arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin önemine dikkat çeken Richardson, Türkiye ile yapılan hava bağlantılarında geleneksel merkezler olan İstanbul ve diğer sahil şeridindeki isimler yanısıra Başkent Ankaraya olan direkt erişime yönelik artan talep doğrultusunda Londra-Ankara seferlerinin başlatıldığını ifade etti.


Richardson pek yakında İzmir ve Dalaman’a direkt uçuşların da başlayacağı müjdesini vererek şu an British Airways ile İstanbul uçuşlarının sadece 191 Pound olduğunu hatırlattı.


BMED halihazırda Birleşik Krallık ile Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika’da 15 ayrı nokta arasındaa tarifeli seferler geçekleştiriyor.

789710cookie-checkBritish Airways Ankara’ya direk uçuyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.