Canver, Wood Green adaylığını kaybetti

Hornsey School for Girls’te gerçekleşen seçimlerde tek tek kürsüye çağırılan, sunum yapması istenen ve yöneltilen soruları yanıtlayan altı adaydan biri olan Canver, milletvekili adaylığını Karen Jennings’e kaptırdı.


İşçi Partisi’nin sözcüsü konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada Nilgün Canver’in milletvekili adaylığı için yarışan en güçlü 6 adaydan biri olduğunu vurgulayarak, ‘Canver maalesef seçilemedi ancak takdir edilmesi gereken bir profil çizerek büyük destek topladı’ dedi.


İşçi Partisi’nin Wood Green ve Hornsey bölgesi milletvekili adaylığına seçilen Karen Jennings’in eski bir hemşire olduğu belirtilirken halen Unison’un ulusal başkanlığını yürüttüğü kaydedildi.


İşçi Partisi’nin Haringey grup başkanı Cllr George Meehan ise  Jennings’in ulusal anlamda derin bilgilere sahip olduğunu vurgulayarak bölge için çok güçlü bir aday olduğuna dikkat çekti.


İşçi Partili Tottenham Milletvekili David Lammy de, Nilgün Canver’in kaybetmesinden üzüntü duyduğunu dile getirerek Jennings’i kutladı.


TEKRAR DENEYEBiLiR


Canver Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada şansını Haringey’in başka bir bölgesinden deneyebileceğini ancak kesin kararını henüz vermediğini dile getirdi.


Partisinin başka bir bölgeden aday olması yönünde destek verdiğini de sözlerine ekleyen Canver, seçim kampanyasının çok başarılı geçtiğini ancak aday olarak Jennings’in seçildiğini belirterek Jennings’e başarılar dilediğini söyledi. (Londra Gazete)

803530cookie-checkCanver, Wood Green adaylığını kaybetti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.