CHP Tanju Özcan’a yeşil ışık yaktı

Bugün gerçekleştirilen CHP MYK toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye geri dönüş talebi değerlendirildi. CHP MYK talebi olumlu karşıladı. Son görüşmelerde Parti Meclisi de Özcan’ın talebini kabul etti. Özcan, kararın ardından açıklama yaptı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulunca 26 Temmuz’da partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 15 Kasım’da yeniden partiye dönmek için dilekçe vermişti. CHP, MYK ve Parti Meclisi bugün yapacağı toplantılarla bu talebin de görüşüleceğini açıklanmıştı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00’de toplandı. Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı.

CHP MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye geri dönme talebini kabul etti. Ardından Parti Meclisi bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye dönüşü oy çokluğu ile kabul edildi.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Parti Meclisi’nin ‘af talebini’ kabul etmesinin ardından ilk kez açıklama yaptı.

Özcan, “Az önce güzel haberi Bolu İl Başkanımız Tahsin Mert Karagöz’den aldım. Baba Evi’ne döndüm. Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ve CHP’nin Parti Meclisi üyelerine şükranlarımız sunarım. Atatürk’ün partisinde ve onun ilkeleri çerçevesinde siyaset yapmaya devam edeceğim. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

2735490cookie-checkCHP Tanju Özcan’a yeşil ışık yaktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.