Doğtaş Londra’da

Doğtaş Exclusive’in “31 The Concourse, Edmonton Green Shopping Centre, Edmonton London N9 0TY” adresindeki mağazasının açılışına Büyükelçi ve Başkonsolos’un yanısıra Londra’daki Türkçe konuşan toplum üyesi kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Doğtaş Exclusive açılışına, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Başkonsolos Ahmet Demirok, Londra Ticaret Başmüşaviri Yüksel Akça, Yardımcısı Muhammet Karabay, Türkiye’den ise Doğtaş Dış Ticaret Müdürü Selçuk Özyürek ile kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Doğtaş Exclusive’in işletmecisi Veyis Açıl ve mağazadan kalabalık bir görevli ekibi katılımcılara Doğtaş ürünlerini tanıttı.

Özyürek “2010 yılındaki 38 mağaza hedefimizi kasım ayında açılan mağazalarımızla tamamlamış oluyoruz. Ayrıca sene başında hedeflediğimiz yüzde 30 büyüme hedefi de Ekim ayı itibariyle gerçekleşmiş oldu. Bu değişimde bizi en çok sevindiren Doğtaş Exclusive konsept mağazalarımızın oldukça başarılı olmalarıdır” dedi.

Veyis Açıl, Doğtaş kalitesinin Londra’da çabuk tanınacağına inandığını belirterek, mağazanın pazar dışında hergün 10-19 ve pazarları 11-16.30 arasında açık olacağını söyledi.

AYRINTILI BİLGİ
[email protected]
020 8807 02 84

FOTOĞRAFLAR

835130cookie-checkDoğtaş Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.