Eco Turkey Travel, Daily Mirror’da

Gazetenin İş Dünyası sayfasında “Mavi Gökyüzü Düşüncesi” başlığıyla yer alan haberde, firmaya turizm alanında başarılı olması yönünde bazı tavsiyelerde bulunuldu. Tricia Phillips imzalı yazıda Eco Turkey’in eko turizm alanında yaptığı çalışmalara değiniliyor. Eco Turkey Travel İngiltere’de faaliyet yürüten Türkiye’de eko turizmi ve sorumlu turizm anlayışını geliştirmeyi hedef alan bir turizm şirketi.

“Türkiye’ye gelen bilinçli turistlerin sayısını arttırmalıyız”

Eco Turkey Genel müdürü Ali Keskin yaptığı açıklamada, “Daily Mirror gazetesi muhabiri bir süre önce ofisimizi ziyaret etti ve çalışmalarımızla ilgili bilgi aldı. İngiltere’nin saygın bir gazetesinde yer almak bizim için önemli bir olay. Amacımız ülkeye gelen bilinçli turist sayısını arttırmak” diye konuştu. 2010, 2011 Dünya Turizm Fuarı WTM Londra Fuarı’nda iki kez “Sorumlu Turizmcilik” alanında örnek firma gösterildiklerine dikkat çeken Keskin, , “Türkiye’ye gelen turistleri arttırmayı hedeflerken, bunların bilinçli ve gezgin turistler olmasına da dikkat etmeliyiz” dedi. BM Çevre Programı 1 Milyar Ağaç Kampanyası, World Land Trust, Climate Care, Sustainable Travel International, British Airways gibi uluslararaı partnerları bulunan Eco Turkey, 2009 yılında İngiltere’de kuruldu.

Geniş Tatil Seçenekleri

5 yıllık bir çalışmanın sonucu ortaya çıkan ve yurt dışında hizmet veren Türkiye’nin en geniş kapsamlı turizm firamalarından olan www.ecoturkey.com web sitesinde çok sayıda alternatif paket tatiller, Doğa ve macera turları, Trekking, dağ ve kaya tırmanışı, kayaking ve rafting, yamaç paraşütçülüğü bisiklet turları, yaban hayatı ve kuş gözlemciliği, kültür turları, mavi yolculuk, aile tatilleri, hafta sonu tatilleri, sağlık ve termal tatilleri, yoga tatilleri, kış tatilleri, lüks tatiller, gönüllü çalışma gibi tatil seçenekleri olmak üzere, butik oteller, oteller, kamplar, ekolojik çiftlikler, mağara otelleri yer alıyor. Türkiye ile ilgili bilgilerin yer aldığı sitede ayrıca, uçak bileti, seyahat sigortası, havaalanı otoparkı, tren ve otobüs bileti, oto kiralama, karbon ofset gibi servislerde yer alıyor.

Eco Turkey’in çalışmaları hakkında bilgi almak isteyenler www.ecoturkey.com web sitesini ziyaret edebiler veya telefonla 020 31190004 numaralı telefonu arayabilirler.

840410cookie-checkEco Turkey Travel, Daily Mirror’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.