Erdoğan’dan birlik ve beraberlik çağrısı

Erdoğan, Ulusa Sesleniş konuşmasında, “Türkiye’nin istikrar içinde, güven içinde büyüdüğünü ve kalkındığını söyleyerek, “Bizler umut tacirliği yapmıyoruz, popülizme asla meyletmiyoruz, bizim söylediğimiz her hedef gerçekçi bir planlamanın eseridir. Elimizde sihirli değnek yok, ciddi çalışıyoruz, bilimsel çalışıyoruz, hedeflerimizle imkânlarımızı iyi dengeliyoruz ve tabii Türkiye’nin kaynaklarını da suiistimal etmiyoruz, ettirmiyoruz. Türkiye artık çalıştığının, ürettiğinin karşılığını almaya başlıyor” dedi.


Türkiye ekonomisinin genel plandaki bu büyümesinin, artık vatandaşlara da tek tek yansıdığını ifade eden Erdoğan, “Sizlerden sadece şunu rica ediyorum: vatandaşımız lütfen 4 buçuk yıl önceki durumuyla, bugünkü durumunu bir karşılaştırsın, O gün elinize geçen ücretle, gelirle, acaba 4 buçuk yıl sonra neler alabiliyorsunuz? Elini vicdanına koyup bu soruları cevaplandıran herkes, Türkiye’nin değiştiğini, değişmekte olduğunu fark edecek” diye konuştu.


Türkiye Cumhuriyeti’nin nereden nereye geldiğine bakmak gerektiğini ifade eden Erdoğan, “Cumhuriyet tarihimizi iyi bilmek, iyi anlamak, bu ülkenin gelecek adına nelere kadir olduğunu da fark etmemizi sağlayacaktır. Bu sebeple millet hafızasında yer eden her tarih kavşağında bu muhasebeyi hepimiz yapmak, bu ülkeye canı gönülden hizmet eden herkesi minnetle anmak zorundayız” değerlendirmesinde bulundu.
 

1041990cookie-checkErdoğan’dan birlik ve beraberlik çağrısı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.