Eski rehine, anılarını paraya çeviriyor

20 yıldır ABD’de yaşayan Douglas Wood, hastalıklarını tedavi ettirebilmek amacıyla Sağlık Bakanlığı’na başvurarak medicare kartı istedi. Wood’un istek mektubunu bizzat Sağlık Bakanı Tony Abbott’a gönderdiği bildirildi.

Göz rahatsızlıkları ve şeker hastalığı olan Wood’un tedavi masraflarının onbinlerce doları bulabileceği sanılıyor.

Wood, 5 yıldan fazla bir süredir yurt dışında yaşadığı için, medicare kartı alması, bu durumdaki her Avustralya vatandaşından istendiği gibi bundan sonra Avustralya’da yaşayacağına ilişkin yazılı güvence vermesine bağlı.

Wood Aile Sözcüsü Phil Quin, Douglas Wood’un emeklilik yıllarını Avustralya’da geçirmek istediğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Wood’un California’daki evini satmaya niyeti olmadığı da bildirildi. Bu evde Wood’un eşi Yvonne Given yaşıyor ve California’da emlakçı olarak çalışıyor.

ABC’ye para almadan daha fazla şey anlattı…

Douglas Wood, Pazar akşamı konuk olduğu ABC Radosu’na hiç bir ücret talep etmeden, Kanal Ten’e 400 bin Dolar karşılığında anlattığı rehinelik hikayesine ilişkin daha fazla bilgi verdi.

Wood, radyoda yayınlanan “Sunday Profile” programında kendisini kaçıranların kimler olabileceği konusunda çeşitli spekülasyonlar yaptı, Irak’ta yaptığı iş konusunda ayrıntılı bilgi verdi. Wood, Şeyh Hilali’nin kendisini kurtarma çabalarını takdir ettiğini ancak kendisiyle buluşmayı düşünmediğini de kaydetti.

FOTOĞRAF: Douglas Wood ve eşi Yvonne anılarını paraya çeviriyor

1110280cookie-checkEski rehine, anılarını paraya çeviriyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.