GÜNEŞ ASLAN BURCUNDA (II)

GURURUN, ASALETİN,YARATICILIĞIN YILDIZI, GÖKLERİN IŞIĞI GÜNEŞ; YÖNETTİĞİ ASLAN BURCUNDA İLERLİYOR. ASLAN BURCUNDA İLERLEYEN GÜNEŞ BURCUNUZU NASIL ETKİLİYOR?

KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR
Güneş dost burcunuz Aslan burcunda doğdu. Güneş Aslan burcunda doğduğunda, Güzel sanatlara ve bedensel faaliyetlere ilgi duymaya başlarsınız. Sevgilinizle ayrıysanız, aranız düzelir. Yeni başlayan aşk ilişkileri, hayatınıza yeni heyecanlar getirir. Hazırdan para gelir, sevinirsiniz. Aşk, evlat, ilişkiler ve duygusal konulardan, sevineceksiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR
Maddi mal varlığı, sizin için güç demektir. Güce sahip olduğunuzda, geleceğinize güvenle ilerlersiniz. Ebeveynlerinizden maddi mal varlığına kavuşursunuz. Güneş Aslan burcunda doğduğunda, Hayatınızın geçen yıllarını, şimdiki yaşantınızla mukayese edersiniz. Hayatınızı gözden geçirirsiniz. Sahip olduklarınızla, ilerdeki hayatınızı garanti altına almak için planlar yaparsınız.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR
Bilgilenmek Öğrenmek, ruhunuzun gıdası. Çok iyi bir öğretmen olabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, hem sizi seviyorlar hemde sizinle gurur duyuyorlar. Güneş Aslan burcunda doğduğunda; telefonlardan, yakınlarınızdan güzel haberler alırsınız. Kısa yollar yaparsınız. Bilinciniz, zihniniz, daha çok güçlenir. Öğrenmeye hevesli bir çocuk gibi davranırsınız.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR
Kadınsanız, evde geçerli olan mesleklerden birini uygulamayı düşünerek, para kazanacaksınız. Dışarda çalışmak mejburiyetinde iseniz, kısa mesaili işleri seçeceksiniz. Hastahanelerde, hayır kuruluşlarında, okullarda çalışabilirsiniz. Güneş Aslan burcunda doğduğunda, maddi değerlere herzamankinden daha çok önem verirsiniz. Sahip olduklarınızı koruyarak onlara sahip çıkarsınız.

ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR
Güneş burcunuzda doğdu. Tanrı vergisi yetenekleriniz arttı. Madenlerden anlıyorsunuz. Altın size çok cazip gelir. Kuyumculukta başarı gösterebilirsiniz. Yönetmek, gücünüz içten gelen gelen bir yetenek. Çok güzel yetenekleriniz var. Fakat nefsinize çok düşkünsünüz. Nefsinize olan düşkünlüğünüz, yeteneklerinizi zayıflatıyor. İradenize sahip olursanız, başarı ve şans size bekliyor.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR
Bu günlerde unutkan ve dalgın oldunuz. İçinizden bazı kişiler yasal olmayan gizli işlerle ilgilenirler. Bu işlerin getirdiği huzursuzluk, şüphe içinde kalmalarına ve endişelenmelerine neden oluyor.Bu kişilerin gizli düşmanlarının olma ihtimali yüksek. Bu düşmanlar; güçlü, kuvvetli. Gizli aşk yaşayanlar, huzursuzluk yaşıyorsunuz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELENİ TERAZİ OLANLAR
Arkadaşlığa önem verirsiniz. Onlar tarafından sevilirsiniz. Sevgililerinizi, arkadaşlarınızın arasından seçersiniz. Uzun yıllar arkadaşlık yaptığınız bir yakınınız daha sonra sevgiliniz olabilir. Yıllarca beraber yaşadığınız sevgiliniz, daha sonra arkadaşınız olabilir. Güneş Aslan burcundan geçtiğinde, başarı gösterirsiniz. Dilekleriniz istekleriniz gerçekleşir. Dostlarınızdan destek görürsünüz.
AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR
Sizi, sevenler sayanlar oldukça fazla. Fakat sizi sevmeyen ve nefret edenlerde, oldukça fazla Toplumun en üst düzeyinde, tanınmış düşmanlarınız var. Fakat güçlü dostlarınızda var. Bunlar ne kadar uğraşsalar, sizi mevkinizden düşüremezler. İçinizden bazı kişiler gizli sırlı ilimlerle ve toplum kurallarına aykırı işlerle ilgileniyorlar.

YAY BURCU VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR
İçinizden bazı kişiler; daha iyi bir yaşam, eğitim ve evlilik için, doğduğu ülkeyi bırakıp yabancı bir ülkeye yerleşmeyi düşünebilirler. Yabancı ülkelerde yaşıyorsanız, maddi şanslar elinize gelir ve sevinirsiniz. İçinizden bazı kişilerin dini duyguları artabilir. Bu kişilerin rüyalarının doğru çıkması, adaklarının olması kalplerindeki maneviyatı güçlendirir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR
Gizli, sırlı ilimleri araştıracak yetenektesiniz. Bu ilimleri araştırırken önünüze çıkan, olumsuz güçlere karşı ruhunuz ve kalbiniz dayanıklıdır. Gizli ilimlerden, bir miras yüzünden kazanç şağlayabilirsiniz. Elinize geçecek olan bir maddiyatla kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Politika ve yasalarla ilgili bir işiniz varsa başarı sizİ bekliyor.

KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR
İş birliklerinden, evlilik ilişkilerinden ve hukuksal davalardan gelen mutluluklar yüzünüzü güldürecek. Doğum haritanızda, aspektleriniz sert olursa, zorluklar ve beklenmeyen olaylar canınızı sıkar. Evlilik proplemleri, mahkeme, sorunları, anne babayla anlaşamamanız, sizde büyük üzüntüler yaratır. Başkaları yüzünden, kötü durumda kalabilirsiniz. Hayatınız, mesleğiniz, bildiğiniz kişiler tarafından engelleniyor.

BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR
Mesleğinizde, ilerlemeniz için yakın akrabalarınızın bir desteğini görebilirsiniz. İçinizden bazı kişiler akrabalarının yanında yeni bir işe başlayabilirler. Sanat, güzellik işleri ve gizemli konularda kendinizi tanıtabilirsiniz. Devletden gelen bir yardım sizi sevindirecektir. Bazılarınız devlete bağlı bir iş teklifi alabilirler. Günlük hayatınızda, giyime kuşama önem vereceksiniz.

_________________
* Astrolog Şifa Avcın
ASTROLOJİ AKADEMİSİ

YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com
KENT UK

1426290cookie-checkGÜNEŞ ASLAN BURCUNDA (II)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.