Green Lanes’de şırıngalı saldırgan

Polisen verdiği bilgiye göre ilk olay 18 Kasım sabahı 9.30’da Green Lanes otobüs bekleyen 24 yaşındaki bir kadın, Akdeniz kökenli görünümlü erkek bir şahsın şırıngalı saldırısına uğradı. Elindeki şırıngayı kadına batırarak enjekte eden zanlı Wightman Road’a açılan Umfreville Road’a doğru kaçarak gözden kayboldu.

Olaydan 5 gün sonra 23 Kasım günü Ferme Park Road’da (N4) otobüs bekleyen 29 yaşında bir kadın aynı biçimde saldırıya uğradı. Polisin aynı şahıs sandığı saldırgan Crouch End’e çıkan Ferme Park Road’dan kaçtı.

Saldırıya uğrayan kadınların ciddi sağlık testlerinden geçtiğini belirten Haringey Polisi saldırganla ilgili de şu bilgileri verdi:

“Akdeniz ülkesi kökenli görünümlü, 6ft uzunluğunda, siyah saçlı. Bayzbol şapkası takıyor ve koyu renkli çeket giyiyor.”

Soruşturmayı yürüten Detektif Ben Jefferd, otobü duraklarında gergin şahıslara dikkat etmelerini isteyerek mağdur kadınların test sonuçlarını beklediğini söyledi.

Detektif Ben Jefferd, saldırgın fotoğrafından tanıyanların ve saldırganla ilgili bilgi sahibi olanların 07785 381 215’i ya da isim vermeden Crimestoppers’ı on 0800 555 111’den aramalarını istedi.

839640cookie-checkGreen Lanes’de şırıngalı saldırgan

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.