Hakan Bilal Cem Karaca’nın Unutulmaz Şarkılarıyla Stoke Newington’da!

Londra’nın sanat ve müzik sahnesine damga vuran şarkıcı Hakan Bilal, Türkiye rock müziğinin önemli figürlerinden Cem Karaca’nın müzik mirasını yaşatmak ve yeni nesillere tanıtmak amacıyla özel bir konserle hayranlarıyla buluşacak. 16 Şubat Cuma akşamı saat 7.30’da Stoke Newington’da bulunan DB Music’te gerçekleşecek “Cem Karaca Tribute” konseri, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Hakan Bilal, TRT televizyonunda çocukluğunda izlediği Cem Karaca’nın performansının müzik kariyerine ilham kaynağı olduğunu belirterek, “Anaokulunda iken TRT televizyonunda ilk kez Cem Karaca’yı izledikten sonra müzisyen olmaya karar verdim. Cem Karaca’yı şarkılarıyla bir konserde anmak ve anımsatmak kendime ve sevenlerime uzun süredir ödemek istediğim bir borçtu” ifadelerini kullandı.

Müzik hayatına çok genç yaşlarda İsviçre’de başlayan Hakan Bilal, daha sonra Ankara’da solist olarak kariyerine devam etti. Ankara Hukuk Fakültesi yıllarında müziğe devam ederek, Zerrin Özer, Kayahan, Nilüfer gibi ünlü sanatçılara vokalistlik yapma şansı elde etti. İstanbul’da Sezen Aksu, Ayşegül Aldinç, MFÖ gibi isimlerle çeşitli festivallerde sahne paylaşarak Türkiye’de adını duyurdu. 1987’de İngiltere’ye yerleşen Bilal, yerli ve yabancı repertuarıyla birçok festivale katıldı.

Müzisyenlik kariyerine ek olarak, Hakan Bilal, sinemaya büyük ilgi duyuyor ve West London Üniversitesi’nde film yönetmenliği bölümünde ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitim alıyor. Londra’da İshtar ve Kibele gibi mekanlarda uzun yıllar sahne alan Bilal, halen Londra’da müzik hayatına aktif olarak devam ediyor.

16 Şubat Cuma akşamı DB Music’te gerçekleşecek bu özel gece, Cem Karaca’nın unutulmaz şarkıları ve Hakan Bilal’in özel yorumuyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak

CEM KARACA Poster
Hakan Bilal
Hakan Bilal

Etkinlik Detayları:

 Tarih: 16 Şubat

 Saat: 7.30pm

 Adres: DB Music, 24 Stoke Newington High St, N16 7PL

Bilet: £10 (kapıdan temin edilebilir)

2756190cookie-checkHakan Bilal Cem Karaca’nın Unutulmaz Şarkılarıyla Stoke Newington’da!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.