'Karaciç'in metresi değildim…'

Belgrad'da yayınlanan bir gazeteye demeç veren Mila Ciçak adlı kadın, "Ben Radovan Karaciç'i tanımazdım. Benim tanıdığım, beni alternatif tıp dünyasına sokan doktor Dragan Dabiç…" dedi. Ciçak, sahte doktor Dabiç'i "iyi ve entelektüel biri" olarak tanımladı ve 4 yaşındaki bir otistik çocuğu birlikte tedavi ettiklerini anlattı.

Mila Ciçak, Dr. Dabiç'in Karaciç olduğunu öğrenince şoka uğradığını söyledi. Ciçak, fotoğrafının gazetelerde boy boy yayınlanmasıyla hayatının zehrolduğunu, dünyasının karardığını söyledi.

KARACİÇ, VİYANA'DA GÖZALTINA ALINIP BIRAKILMIŞ 
 
Öte yandan Karaciç'in, Avusturya'nın başkenti Viyana'da sahte Hırvat pasaportuyla yaşadığı 8 ay içinde gözaltına alındığı, ancak polis tarafından tanınmadığı için serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Viyana'da Karaciç'in evlerinde kaldığı Vesna J. (53) Alman "Bild am Sonntag" gazetesine verdiği demeçte, Karaciç ile "Pera" dede ismi altında Temmuz 2006'da tanıştığını anlattı. Bel ağrısı şikayetleri olduğu sırada Karaciç'in masör olarak kendisine ve eşine masaj yaptığını ifade eden Vesna, bunun karşılığında Pera dedenin torunlarına ait olan ancak boş bulunan odada kalmasına izin verdiklerini kaydetti.

Cinayetle suçlanan eşini bulmak üzere 4 mayıs 2007 tarihinde polislerin eve baskın düzenlediklerini anlatan Vesna, Karaciç'in "Petar Glumac" adına düzenlenmiş bir Hırvat pasaportunu gösterdiğini, olayla ilgisi olmadığını söylediğini ve iki saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldığını belirtti.

1175420cookie-check'Karaciç'in metresi değildim…'

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.